België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Messing Schuifafsluiter

Wilt u ten allen tijde de waterstroom in uw leiding af kunnen sluiten of zoekt u een manier om de waterstroom in uw leiding gecontroleerd te laten stromen? Kies dan voor de messing schuifafsluiter van WitWay.nl. Deze is van uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij waarborgen door enkel en alleen in te kopen bij de meest vooraanstaande merken in te kopen.

Messing schuifafsluiter toepassing

Met de messing schuifafsluiter sluit u de waterstroom in uw leiding af. Ook is het mogelijk om de waterstroom gecontroleerd door de leidingen te laten lopen bijvoorbeeld door de messing schuifafsluiter half open te zetten. De messing schuifafsluiter is binnen het aanbod van WitWay.nl verkrijgbaar in verschillende maten. Alle messing schuifafsluiters zijn voorzien van een aluminium draaiknop en hebben een werkdruk van 16 bar.

Snelle levering & ruime voorraad

WitWay.nl doet haar uiterste best om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een snelle afhandeling van uw bestelling beschouwen wij als één van de belangrijkste aandachtspunten. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad kunnen wij dit mogelijk maken. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hier zitten dagelijks experts klaar om u verder te helpen.

Ga voor kwaliteit. Koop uw scherp geprijsde messing schuifafsluiter vandaag nog bij WitWay.nl!

Filters