België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Netafim

Het van oorsprong Israëlische bedrijf Netafim heeft al decennialang ervaring op het gebied van irrigatie en andere vormen van watertechniek. Het heeft onder andere drukregelaars ontwikkeld waarmee grote hoeveelheden water door waterleidingen kunnen gaan, van 150 tot maar liefst 30.000 liter per uur. Een drukregelaar van een merk als Netafim voorkomt in dat geval overdruk in de waterleiding, waardoor het risico op knappen van de leiding wordt beperkt. Ook is het aantal bar en daarmee de waterdruk in veel gevallen instelbaar.

Netafim Nederland

WitWay is hét verkooppunt van Netafim Nederland: u vindt bij ons namelijk ontzettend veel producten van dit bedrijf, maar dan voor een zeer scherpe prijs. Of het nu gaat om drukregelaars van hoge kwaliteit, of drukbegrenzers voor beregeningsinstallaties, WitWay heeft in de meeste gevallen wel een passende oplossing. Naast leverancier van Netafim Nederland verkopen wij overigens ook producten voor beregening van veel andere bekende merken.

Netafim online shop

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een Netafim online shop! Binnen ons ruime aanbod hebben wij veel producten van dit merk voorradig, die u snel en eenvoudig kunt bestellen. Dat doet u overigens altijd voor vaste lage prijzen en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis hebt, binnen één tot drie werkdagen. Dus zoekt u een Netafim online shop, dan zit u bij WitWay altijd goed, dus bestel direct!

Netafim kopen

Voor hoogwaardige drukregelaars en ander irrigatiemateriaal kunt u uitstekend de producten van Netafim kopen! Dit bedrijf staat garant voor irrigatieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in bijvoorbeeld de agrarische sector. Wij hebben overigens nog veel meer producten voorradig op het gebied van drainage. Heeft u vragen over welke producten van Netafim u het beste kunt kopen? Onze klantenservice helpt u in dat geval graag verder.

Filters