België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Nexans

Met als doel de toekomst elektrificeren is Nexans een grote speler in de energietransitie. Al meer dan 120 jaar is Nexans actief en doelt het erop om de wereld van elektrificatie duurzamer, veiliger koolstofarm, hernieuwbaar en toegankelijk voor iedereen te maken. Nexans is actief in meerdere bedrijfsgebieden zoals Gebouw & Territories, Hoogspanning & Projecten en Industrie & Solutions. Met de hoogwaardige elektra producten van Nexans weet u zeker dat u op een veilige en duurzame manier te werk kunt gaan.

Nexans VD draad

Voor de bedrading in vast aangelegde en beschermde situaties, is een Nexans VD draad van belang. Voornamelijk worden deze draden gebruikt voor het inwendige van toestellen zoals bedieningspanelen en schakelkasten. De VD draden zijn ook bedoeld voor toepassingen in een buis- of plintsystemen die bijvoorbeeld een muur gelegd zijn. De Nexans VD draden zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, waardoor ze voor allerlei toepassingen in te zetten zijn.

Nexans kabel

Van het merk Nexans vindt u ook allerlei soorten installatiekabels, installatiedraad en snoeren. De Nexans kabels zijn er in veel verschillende soorten. Zo heeft elk soort draad een eigen toepassing. Alle kabels zijn gemaakt voor elektra en de signaalkabels zijn gemaakt om elektronische impulsen te verzenden. De Nexans kabels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de belangrijke keurmerken. Zo kunt u altijd veilig te werk gaan met een Nexans kabel.

Nexans kopen

Wilt u Nexans kopen? Bij ons vindt u een breed assortiment aan de elektra installatiemateriaal van hoge kwaliteit. Elk product past op een eigen toepassing. Hierdoor weet u zeker dat het product wat u zoekt erbij zit. Bovendien heeft u uw bestelling al binnen één tot drie werkdagen in huis, wanneer u vandaag bestelt. Wilt u graag meer weten of heeft u vragen voordat u uw Nexans gaat kopen? Dan kunt gerust contact opnemen met onze klantenservice voor deskundig advies.

Filters