België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pentair Wellmate

Het in Ierland opgerichte bedrijf Pentair Wellmate, tegenwoordig opererend vanuit de Verenigde Staten, is een bekende naam op het gebied van watertechniek. Het ontwikkelt en produceert verschillende soorten vaten zoals expansievaten en drukvaten, maar ook hoogwaardige pompen voor het transporteren van grotere hoeveelheden water zoals bij een zwembad. Bij WitWay schaft u de producten van Pentair Wellmate altijd bijzonder voordelig aan!

Pentair drukvat

Bent u op zoek naar een Pentair drukvat? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met diverse vaten die bestand zijn tegen een zeer hoge druk. Deze drukvaten worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals de opslag van water met veranderende temperaturen zoals bij een cv-installatie. Een Pentair drukvat is niet alleen van bijzonder hoge kwaliteit, ook zijn ze bij WitWay voordelig aan te schaffen en wordt deze snel bij u afgeleverd!

Pentair expansievat

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een Pentair expansievat. Expansievaten zijn voorzien van een speciaal membraan. Hiermee kan overtollige waterdruk worden afgevoerd, zodat er geen kans kan ontstaan op een ontploffend vat door een te hoge druk. Bij cv-installaties zijn deze vaten onmisbaar, omdat hier vrijwel altijd sprake is van grote drukverschillen door opwarmend en afkoelend water. Een Pentair expansievat is dan een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Filters