België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pipelife

Binnen ons assortiment met installatiemateriaal vindt u uiteraard uiteenlopende producten van Pipelife. Dit Nederlandse merk levert onder andere PVC en tyleen onderdelen van hoge kwaliteit voor verschillende soorten waterleidingen of waterafvoeren, zoals een riolering. Bij WitWay bestelt u deze onderdelen voor een vaste lage prijs. Daarnaast biedt Pipelife het voordeel dat u de producten in verschillende maten kunt bestellen, zodat u zelf kunt kiezen in welke grootte u een waterleiding of waterafvoer wilt aanleggen.

Pipelife PVC

De verschillende afvoerbuizen en hulpstukken van Pipelife zijn gemaakt van PVC. Dit materiaal biedt vele voordelen, waaronder dat het een zeer hoge levensduur heeft en bijzonder lang meegaat. Hierdoor wordt het gekenmerkt als ontzettend duurzaam. Daarnaast is dit materiaal erg licht en makkelijk op maat te zagen. De onderdelen van Pipelife van PVC zijn overigens ook nog eens bijzonder scherp geprijsd, waardoor u een nieuwe afvoer aanleggen zeer voordelig en snel kunt doen.

Pipelife PVC buis

Voor een voordelige Pipeline PVC buis kunt u bij WitWay uitstekend terecht. De buizen zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden en zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe riolering in een nieuwbouwwoning of het vervangen van een bestaande afvoer in een kantoorpand, met een Pipeline PVC buis heeft u kwaliteit in handen voor een bijzonder lage prijs. Kies de maten die u nodig heeft en bestel direct voordelig online!

Pipelife kopen

Wilt u een afvoerbuis of hulpstuk van Pipelife kopen? Bij WitWay helpen we u graag verder. Binnen ons uitgebreide assortiment kunt u eenvoudig selecteren welke onderdelen u nodig heeft. U kunt overigens ook bij ons terecht voor andere onderdelen voor een PVC afvoer, zoals flexibele verbindingen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis heeft. Heeft u vragen over welk onderdeel van Pipelife u moet kopen? Neem in dat geval gerust contact op met onze klantenservice.

Filters