België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Het Amerikaanse merk Rain Bird is een bekende naam op het gebied van de bewatering en irrigatie van allerlei soorten grasvelden. Zo levert dit bedrijf complete irrigatiesystemen voor sportvelden, land- en tuinbouw, maar ook voor tuinen, parken en plantsoenen. Bij Witway hebben wij een groot assortiment met verschillende systemen voor beregening, sproeiers en onderdelen van Rain Bird die u in alle gevallen voor een zeer scherpe prijs kunt kopen!

Rain Bird sproeier

Zoekt u het perfecte middel voor het bewateren van uw gazon, of voor de planten in uw tuin? De Rain Bird sproeier is dan een absolute aanrader! Hiermee zorgt u ervoor dat uw tuin in droge tijden voldoende water krijgt, zodat uw gras of planten in optimale conditie blijven. Een Rain Bird sproeier is eenvoudig aan te sluiten en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het water. Wat daarbij nog een extra voordeel is, is dat het ingenieuze ontwerp zorgt voor een besparing op het waterverbruik.

Rain Bird onderdelen

Bent u op zoek naar Rain Bird onderdelen, dan vindt u bij Witway altijd precies wat u nodig heeft. Binnen ons ruime assortiment hebben wij praktisch ieder onderdeel voor uw bewateringssysteem. Zoekt u losse onderdelen of beregeningsmaterialen voor een lage prijs? Zo heeft Witway een grote voorraad met filters die het beregeningswater kunnen zuiveren, handig wanneer u regenwater wilt gebruiken voor het bewateren van uw gras of planten.

Rain Bird beregening

Een van de grootste voordelen van Rain Bird beregening is dat u niets zelf hoeft te doen: u kunt bijvoorbeeld met een beregeningscomputer precies instellen hoe de manier waarop en de mate waarin er gesproeid moet worden. Dit kan zelfs via uw smartphone of tablet! U stelt dan eenvoudig een besproeiingsschema in en de beregeningscomputer doet de rest. Rain Bird beregening is dus niet alleen zeer effectief, het is daarnaast ook bijzonder gebruiksvriendelijk.

Rain Bird Nederland

Bij Witway bent u aan het juiste adres voor alle oplossingen op het gebied van watertechniek van Rain Bird in Nederland. In de eerste plaatst betaalt u altijd een vaste lage prijs voor de beregeningssystemen en losse onderdelen van dit topmerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft, of op de locatie waar u werkt. Bestelt u op een werkdag? Dan krijgt u uw bestelling van Rain Bird binnen enkele werkdagen thuis afgeleverd!