België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Rawinso

Zoekt u een manier om regenwater af te voeren? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met de hoogwaardige producten van Rawinso. Dit merk heeft verschillende producten ontwikkeld op het gebied van watertechniek die ervoor zorgen dat u overtollig regenwater makkelijk kunt afvoeren. Daarnaast biedt Rawinso betrouwbare oplossingen om het hemelwater op te slaan, om het vervolgens te kunnen hergebruiken, bijvoorbeeld voor het bewateren van uw tuin of gazon.

Rawinso regenafvoerput

Een voorbeeld van zo'n slimme oplossing voor het afvoeren van regenwater, is de Rawinso regenafvoerput. Met deze put heeft u een efficiënte manier om hemelwater snel af te voeren en hiermee wateroverlast te voorkomen. Een veelvoorkomende toepassing om van overtollig water af te komen, is door de Rawinso regenafvoerput aan te sluiten op een bestaande rioolbuis. Deze putten zijn namelijk geschikt voor rioolbuizen in verschillende diktes.

Rawinso kopen

Wilt u voordelige onderdelen van Rawinso kopen? Bij WitWay bent u verzekerd van een bijzonder groot assortiment met verschillende onderdelen van dit merk. Ook zorgen we ervoor dat u altijd een vaste lage prijs betaalt en dat u uw bestelling snel in huis hebt. Als u producten van Rawinso wilt kopen en op zoek bent naar andere onderdelen voor watertechniek, helpen we u ook graag verder, bijvoorbeeld met sproeiers, pompen en slangen!

Filters