Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses.
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Regenpijp wit

Regenpijp wit van PVC, 80mm & 100mm, lengte 4 mtr & 5,55 mtr

0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Regenpijp wit

Lengte
4 mtr, 5,55 mtr
Wanddikte
1,5 mm
Kleur
Wit (RAL9016)
Keurmerk
KOMO
Toepassing
Regenwaterafvoer
Type
Buis
Artikelnummer
1007084
Diameter
80 mm, 100 mm
Materiaal
PVC
Verbinding
Lijm

Omschrijving Regenpijp wit

Voor de aanleg van een regenwaterafvoer systeem hebben wij diverse witte regenpijpen en hulpstukken in ons assortiment, waaronder de PVC regenpijp in de kleur (RAL9016) wit. Voor een hemelwaterafvoer is het erg belangrijk dat u erop kunt vertrouwen. Aan de ene kant is de capaciteit een belangrijke voorwaarde hiervoor en aan de andere kant de kwaliteit. De regenpijp PVC wit is voorzien van het KOMO-keurmerk, hiermee weet u dat het een kwaliteitsproduct betreft dat aan de wettelijke eisen voldoet. 

Tegenwoordig koppelen steeds meer mensen de hemelwaterafvoer los van het riool. Regenwater is prima op een later moment in de tuin te gebruiken. U kunt uw regenpijpen aansluiten op een regenton of op een infiltratiesysteem, waardoor u het regenwater opvangt voor gebruik op het eigen terrein. Vaak geven gemeenten een subsidie voor het loskoppelen van de hemelwaterafvoer, omdat naast het duurzaamheidsaspect ook de zuiveringsbedrijven veel minder belast worden.

Wilt u meer lezen over regenpijpen, op onze adviespagina regenpijpen kunt u verdere informatie vinden.

Wij adviseren u om de regenpijp en de hulpstukken niet te verlijmen. Doordat de regenpijp met beugels aan de muur is bevestigd, blijft de constructie aan elkaar zitten. Wanneer er nu onverhoopt een verstopping ontstaat in de hemelwaterafvoer, kunt u de onderdelen gemakkelijk uit elkaar halen, de verstopping verhelpen en de onderdelen weer terugplaatsen. 

Bij het plaatsen van de regenpijp, is er meestal een periode dat de regenpijp nog niet op de hemelwaterafvoer is aangesloten. In die periode is het verstandig om uw gevel te beschermen tegen het regenwater. Met de tijdelijke hemelwaterafvoer kunt u ook in deze periode het hemelwater goed afvoeren. 

Regenpijp wit 80 mm

De regenpijp is gemaakt van PVC en is uitgevoerd in de kleur wit. PVC is een makkelijk te hanteren en te bewerken materiaal. Het monteren van een regenpijp is dan ook een klus die goed te doen is door een "doe-het-zelf-er".

De regenpijp wit is verkrijgbaar in de volgende lengtes:

  • 1,5 meter
  • 4 meter
  • 5 meter

De regenpijp wit heeft WitWay in het assortiment in de volgende diameters:

  • 80 mm
  • 100 mm

De prijs van de regenpijp is per lengte!

Een regenpijp gaat onder invloed van temperatuursverschillen werken. Bij het plaatsen van de regenpijp PVC wit is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Als de regenpijp wit 20 mm wordt teruggetrokken, is er voldoende ruimte om bij hoge temperaturen uit te zetten. Zo wordt voorkomen dat de stadsuitloop of de dakgoot omhoog wordt gedrukt.

Als u de regenpijp wit gaat aansluiten op de riolering dan adviseren wij u om een hemelwatersifon in uw hemelwaterafvoersysteem te plaatsen. Dit voorkomt dat de lucht uit het riool niet via de regenpijp in de woning kan komen en een onwenselijk geur veroorzaakt.

Regenpijp wit online

Wij streven naar een snelle en goede service. Wanneer u uw bestelling heeft afgerond kunt u uw regenpijp wit en hulpstukken de volgende werkdag in huis verwachten. Bij WitWay profiteert u van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, doordat wij uitsluitend kwaliteitsmerken aanbieden tegen de scherpste prijs!

Koop uw regenpijp wit direct online bij WitWay!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht