België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Beregening

Regensensor aansluiten

Wilt u dat de beregeningsomputer het beregeningsprogramma automatisch aanpast als het regent? Het is natuurlijk zonde van het water als de beregeningscomputer gaat beregenen, terwijl de regen met bakken uit de lucht valt. 

U kunt dit op twee manieren voorkomen. Als u een beregeningscomputer met een WIFI verbinding heeft, kunt u deze laten communiceren met een weerdata vanaf de computer. Dit is uiteraard de beste oplossing om de beregeningscomputer het beregeningsporgramma aan te laten passen, omdat deze manier ook rekening houdt met regen dat onlangs gevallen is of met regen dat nog in de nabije toekomst gaat vallen. 

Als u geen beregeningscomputer va Rain Bird met WIFI heeft, kunt u uw Rain Bird beregeningscomputer, indien gewenst, geschikt maken voor WIFi door een nieuw frontpaneel op de Rain Bird ESP-ME beregeningscomputer te plaatsen.

Wilt u lezen hoe u een beregeningscomputer aansluit? Bekijk dan onze adviespagina beregeningscomputer aansluiten.

Regensensor aansluiten beregeningscomputer 

regensensor aansluiten

 

Een andere mogelijkheid is om een regensensor aan te sluiten op de beregeningscomputer. Een regensensor heeft een aansluiting met twee draden die in de in- en uitgang voor de regensensor in de beregeningscomputer kunnen worden geplaatst.

Bij sommige beregeningscomputers dient u eerst de verbindingsdraad te verwijderen, voordat u in deze openingen de aansluitdraden van de regensensor kunt plaatsen. Het maakt niet uit welke van de twee draden in welk aansluitpunt van de beregeningscomputer wordt gemonteerd. 

 

 

Regensensor aansluiten vragen

regensensor

Heeft u vragen over het aansluiten van de regensensor op uw beregeningscomputer, neem dan gerust contact met ons op. Onze beregeningsspecialisten helpen u graag verder. 

WitWay: Voor degenen die het gaan maken!