België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Rondpompsysteem

In de wintermaanden kunnen bevroren waterleidingen voor nogal wat overlast zorgen. Het handmatig water geven aan uw dieren is een tijdrovende bezigheid en door het koude weer kunt u ook het risico lopen op een gesprongen waterleiding. Om dit te voorkomen heeft WitWay een oplossing: het rondpompsysteem van Suevia!

Wat is een rondpompsysteem?

Een rondpompsysteem zorgt ervoor dat het water in de waterleiding in beweging blijft. Doordat het water blijft stromen kan het minder snel bevriezen. Het rondpompsysteem heeft op de retour watereleiding een thermostaat. Op deze thermostaat kunt u de gewenste retourwatertemperatuur kunt instellen. Als de thermostaat constateert dat het water onder de ingestelde minimumtemperatuur gaat, zorgt het verwarmingselement van het rondpompsysteem ervoor dat het water wordt verwarmd tot de ingestelde temperatuur.

Rondpompsysteem stal

In onze webwinkel kunt u voor elke toepassing een passend drinkwatersysteem voor uw vee vinden. Voor zowel grote- als kleine stallen bieden wij een passend rondpompsysteem van Suevia. Zo zijn er rondpompsystemen die op krachtstroom waterleidingen kunnen verwarmen tot maximaal 200 meter, 250 meter en 350 meter.

Rondpompsysteem van Suevia

Het rondpompsysteem van Suevia zorgt ervoor dat u een veilige en vertrouwde watervoorziening heeft voor uw paarden, koeien, runderen en schapen. Ook is het rondpompsysteem erg handig om schade aan uw waterleidingen en gekoppelde apparatuur door vorst te voorkomen.
Dankzij het betrouwbare warmtecirculatie systeem van Suevia kunnen uw waterleidingen in de wintermaanden niet meer bevriezen. Het rondpompsysteem houdt het water in beweging en de thermostaat in het systeem schakelt in bij een door u ingestelde temperatuur om bevriezing te voorkomen. Bij de pomp zelf wordt het water verwarmt en vervolgens de stal in gepompt.

Rondpompsysteem online kopen

Ook voor drinkbakken en aansluitmateriaal bent u bij WitWay aan het juiste adres! Suevia producten zijn betrouwbaar, degelijk en gemakkelijk bedienbaar. In onze webshop vindt u een ruim assortiment waterbak producten voor verschillende doeleinden. Al onze producten worden zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd en hebben een garantie van minimaal 2 jaar! Kunt u het juiste product niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag bij het vinden van het juiste product!

Koop u rondpompsysteem tegen bevroren waterleidingen van de beste kwaliteit online bij WitWay!

Filters