België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

RVS doucheput

Water moet snel en effectief afgevoerd kunnen worden. Wij bieden hier de oplossing voor: de RVS doucheput. Deze doucheputten zijn gemaakt van RVS materiaal. Dit zorgt ervoor dat het naast een onderhoudsvrije eigenschap het ook een strakke en moderne uitstraling aan uw badkamer geeft. Doordat de RVS doucheput is uitgerust met grote sleuven wordt het water binnen mum van tijd afgevoerd.

RVS doucheput Aquaberg

Wanneer u kiest voor een RVS doucheput van WitWay bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door enkel en alleen in te kopen bij de meest vooraanstaande merken, waaronder Aquaberg. Hiermee weet u zeker dat u over de juiste kwaliteit materiaal beschikt voor uw klus.

Let op! De RVS doucheput is niet in hoogte verstelbaar. De in hoogte verstelbare doucheputten vindt u hier.

RVS doucheput met ABS

Doordat RVS van zichzelf een gladde eigenschap heeft, is deze RVS doucheput voorzien van een ABS laag. Deze stroeve laag zorgt ervoor dat nare ongemakken als uitglijden worden voorkomen. De RVS doucheput kan geleverd worden met onder aansluiting of met een zijaansluiting en is verkrijgbaar in de volgende afmeting:

• 150 x 150 mm

Tip! ook voor al uw installatiemateriaal voor aanleg van een afvoer kunt u bij WitWay terecht. Bekijk hier het volledige aanbod.

Snel aan de slag met uw RVS doucheput? Dat kan! Wij leveren namelijk vanuit een ruime voorraad, waardoor wij uw bestelling al binnen enkele dagen op het door u gewenste adres af kunnen leveren. Dit betekent dat u vrijwel direct aan de slag kunt.

RVS doucheput kopen

Heeft u een vraag die u graag beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice! Hier zitten onze experts klaar om u verder te helpen en tevens ook te voorzien van advies op maat. Bij Witway bent u verzekerd van de juiste prijs. Dit kunnen wij mogelijk maken door in grote hoeveelheden in te kopen. U profiteert hier direct van!

Koop uw RVS doucheput bij WitWay, dan bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Filters