België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Suevia drinkbakken voor in de loopstal

In een loopstal is het belangrijk een drinkbak met hoge waterafgifte te installeren voor een optimale hygiëne en weinig waterverspilling. Vooral bij koeien is dit belangrijk om een zo hoog mogelijke melkgift te bereiken. Om dit te kunnen laten ontstaan is het namelijk noodzakelijk om de dieren zo vaak mogelijk de gelegenheid te geven om voldoende water te drinken. Vooral in de zomermaanden drinken dieren veel en ook hier moet uw drinkwater installatie op berekend zijn. De Suevia drinkbakken zijn zeer geschikt voor het plaatsen in loopstallen. Door de hoogstaande kwaliteit van de Suevia drinkbakken gaan ze lang mee, ook in loopstallen en ligboxstallen!

Voorwaarden Suevia drinkbakken in loopstal

De afstand tussen de afzonderlijke drinkbakken mag niet meer dan 15 meter bedragen en per diergroep moeten er minimaal twee drinkbakken aanwezig zijn. Voor melkvee adviseren wij de inbouw drinkbakken van Suevia. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de koeien de mogelijkheid om snel en in grote hoeveelheid water te drinken. Deze drinkbakken hebben een geringe waterdiepte waardoor de drinkbak zelfreinigend is! Wanneer er meerdere dieren tegelijk willen drinken, bijvoorbeeld na het melken, is het belangrijk dat hier ook de ruimte toe is. De snelafvoer Suevia drinkbakken zijn grote drinkbakken waar meerdere dieren tegelijkertijd uit kunnen drinken. Door de schuin aflopende bodem en de grote afvoeropening is het leegmaken en reinigen heel eenvoudig! De afvoerstop kan eruit worden getrokken en de drinkbak loopt direct leeg.

Suevia drinkbakken online kopen

Suevia drinkbakken zijn compacte drinkbakken van hoogstaande kwaliteit. De drinkbakken worden met een verwarmingselement en geïsoleerde ombouw geleverd, hierdoor bent u verzekerd van een optimale watervoorziening voor uw dieren!

In onze webwinkel heeft u de keuze uit een ruim assortiment Suevia drinkbakken van uitstekende kwaliteit voor de beste prijs. Bij ons zijn service en kwaliteit twee belangrijke uitgangspunten. Wij streven er naar om uw producten binnen 2 werkdagen bij u thuis te bezorgen! Ontdek het gemak van online uw stal- en weidebenodigdheden winkelen bij WitWay.nl. Mocht u vragen of behoefte hebben aan deskundig advies? Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!

Suevia drinkbakken voor in de loopstal koopt u voor de beste prijs online bij WitWay.nl!

Filters