België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Tec7 is specialist in lijmen en kitten voor vele toepassingen

Tec7 is een bekend merk in de bouw- en klussector, vooral bekend vanwege zijn hoogwaardige montagelijm en afdichtingsmiddelen. Hier zijn enkele kenmerken van Tec7-producten:

 1. Multifunctionele lijmen en kitten: Tec7 staat bekend om zijn multifunctionele toepassingen. Het wordt vaak gebruikt als lijm, afdichtingsmiddel en montagelijm. Het hecht goed aan verschillende oppervlakken, waaronder metaal, hout, glas, kunststof en keramiek.

 2. Sterke hechting: Tec7 staat bekend om zijn uitstekende hechtingseigenschappen. Het levert sterke en duurzame verbindingen, waardoor het geschikt is voor verschillende bouw- en reparatietoepassingen.

 3. Waterbestendig en weerbestendig: Tec7-producten zijn vaak waterbestendig en weerbestendig, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ze kunnen extreme weersomstandigheden en vochtigheid weerstaan.

 4. Uitstekende flexibiliteit: Tec7-lijm en -afdichtingsmiddelen bieden vaak flexibiliteit na uitharding. Dit is vooral handig in situaties waar beweging of trillingen kunnen optreden, omdat het product deze bewegingen kan absorberen zonder te breken.

 5. Neutrale uitharding: Afhankelijk van het specifieke product kan Tec7 relatief snel uitharden. Dit versnelt het klusproces en zorgt voor snelle resultaten. Tec7 maakt gebruik van MS-polymeertechnologie, wat resulteert in een neutrale uitharding. Dit betekent dat het vrij is van zuren en daarom veilig is voor gebruik op gevoelige materialen zoals natuursteen, spiegels en metalen. Na uitharding blijven de kitten elastisch en zijn ze overschilderbaar.

 6. Gebruiksvriendelijk: Tec7-producten zijn over het algemeen gebruiksvriendelijk. Ze worden geleverd in handige patronen, tubes en worsten die gemakkelijk te hanteren zijn. De producten zijn doorgaans klaar voor gebruik zonder ingewikkelde voorbereiding.

 7. Breed Toepassingsgebied: Tec7 wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het verlijmen en afdichten van ramen, het monteren van panelen, het vastzetten van plinten en nog veel meer.

 8. Schimmel- en Bacteriebestendig: Dankzij zijn samenstelling is Tec7 bestand tegen schimmels en bacteriën, waardoor het ook geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers.

Tec7 met natte omstandigheden

Wist je dat de meeste Tec7 kitten en reparatiemiddelen zoals Tec7 Roofing zelfs op natte ondergronden kunnen worden aangebracht? Tec7-producten staan bekend om hun uitstekende hechting, zelfs op natte ondergronden. Deze eigenschap maakt Tec7 bijzonder geschikt voor situaties waarbij het oppervlak niet volledig droog is. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Tec7-producten die op natte ondergronden kunnen worden aangebracht:

 1. Hechting op natte ondergronden: Tec7 heeft de eigenschap goed te hechten, zelfs op vochtige of natte oppervlakken. Dit maakt het handig bij spoedreparaties of toepassingen waarbij het moeilijk is om het oppervlak volledig droog te krijgen.

 2. Snelle reactie op vocht: Tec7 heeft een snelle reactie op vocht en kan effectief binden, zelfs als het wordt aangebracht op een vochtige ondergrond. Dit maakt het geschikt voor toepassingen waarbij het niet mogelijk is om het oppervlak volledig te drogen.

 3. Vochtbestendigheid na uitharding: Na uitharding behoudt Tec7 zijn vochtbestendigheid. Dit betekent dat het niet wordt aangetast door vocht en zijn prestaties behoudt, zelfs als het wordt blootgesteld aan vochtige omgevingen.

 4. Toepassingen in voortdurend natte omstandigheden: Tec7 kan worden gebruikt in situaties waar andere lijmen mogelijk minder effectief zijn, zoals bij toepassingen in voortdurend natte omstandigheden, zoals waterdichte afdichtingen in badkamers of rondom waterleidingen.

 5. Veelzijdigheid bij bouw- en reparatieprojecten: Vanwege de mogelijkheid om op natte ondergronden te hechten, biedt Tec7 veelzijdigheid bij bouw- en reparatieprojecten, waarbij de omstandigheden niet altijd ideaal zijn voor traditionele lijmen en kitten.

 6. Snelle reparaties bij noodgevallen: In noodgevallen waarbij onmiddellijke reparaties nodig zijn, kan Tec7 een effectieve oplossing bieden, zelfs op natte oppervlakken. Dit kan handig zijn bij lekkages of andere onverwachte situaties op bijvoorbeeld een plat dak.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel Tec7 uitstekend presteert op natte ondergronden, het nog steeds essentieel is om de instructies van de fabrikant te volgen en de ondergrond zo goed mogelijk voor te bereiden voor de beste resultaten!