België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Thermaflex

Voor het isoleren van leidingen van verwarmingssystemen en andere leidingen waarbij isolatie noodzakelijk is, kunt u met de producten van thermaflex alle kanten op. Of het nu gaat om de isolatie zelf, of om het bevestigingsmateriaal dat zorgt voor een optimaal behoud van warmte, u vindt bij WitWay altijd wat u nodig heeft! Een groot voordeel van het bestellen van isolatiemateriaal van Whermaflex bij ons, is dat u altijd een vaste lage prijs betaalt. Dus bestel direct eenvoudig online!

Thermaflex buisisolatie

Heeft u een verwarmingsbuis of ander soort leiding die u wilt isoleren? Kies dan vooral voor de Thermaflex buisisolatie! Hiermee kunt u snel en eenvoudig warmteverlies tegengaan, zonder dat u daar een hoge prijs voor hoeft te betalen. Deze vorm van isolatie is eenvoudig aan te brengen. Door de zeer hoge isolatiewaarde van Thermaflex buisisolatie, bent u verzekerd van zo min mogelijk warmteverlies in de leiding waar u het plaatst.

Thermaflex isolatie

Met de betaalbare Thermaflex isolatie heeft u een uiterst betrouwbare manier om leidingwerk van isolatie te voorzien. Het materiaal is veelzijdig in te zetten: zo kunt u de thermaflex isolatie gebruiken voor het isoleren van de leiding van uw CV-ketel, badkamer of radiator, maar u kunt er net zo goed de leidingen van uw tyleenslang mee isoleren! Het materiaal is erg licht, waardoor het snel en eenvoudig te bevestigen is. Daarnaast is het ook nog eens erg voordelig in de aanschaf bij WitWay!

Thermaflex tape

Bij het isoleren van buizen is de Thermaflex tape onmisbaar. Deze isolerende tape is namelijk ideaal om buisisolatie te monteren en zorgt ervoor dat u geen warmte verliest. Zeker in het geval van een verwarmingsleiding heeft u met de hoogwaardige Thermaflex tape een snelle en betrouwbare oplossing die zorgt voor een goede hechting. Deze tape blijft ook nog eens lang op zijn plek zitten, zodat u ook voor de lange termijn een goede oplossing heeft.

Thermaflex kopen

Wilt u voordelig de producten van Thermaflex kopen? Bekijk dan vooral ons uitgebreide assortiment met isolatiemateriaal van hoge kwaliteit. Niet alleen betaalt u bij WitWay altijd een vaste lage prijs, u heeft uw bestelling ook nog eens snel in huis! Dat geldt niet alleen wanneer u artikelen van Thermaflex wilt kopen, ook bij al ons andere installatiemateriaal en producten voor drainage en watertechniek heeft u precies dezelfde voordelen!

Filters