België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

TKF

De Twentsche Kabelfabriek (TKF) is een bekende producent van elektriciteits- en glasvezelkabels van de beste kwaliteit. Het bedrijf is al sinds 1930 actief in Nederland, maar tegenwoordig levert het kabels over de hele wereld. De kabels die TKF ontwikkelt zijn verkrijgbaar voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. Door de brandwerende eigenschappen heeft u met een gecertificeerde kabel van TKF bovendien een veilige en betrouwbare oplossing voor het aanleggen van een elektriciteits- of glasvezelnetwerk.

TKF kabel

Bij WitWay vindt u een TKF kabel in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij diverse soorten signaalkabels en diverse installatiekabels. Deze kunt u bovendien aanschaffen in zowel een korte lengte, als op een rol met een lengte tot maar liefst 100 meter! Of het nu gaat om het zelf aanleggen van een glasvezelverbinding in uw huis, of het aanleggen van een nieuw elektriciteitsnetwerk bij een klant, u vindt bij ons gegarandeerd wat u nodig heeft. Bestel de TKF kabel die u nodig heeft vandaag nog voordelig online!

TKF kopen

Wilt u voordelig de betrouwbare kabels van TKF kopen? Dit en ander elektra materiaal is bij ons eenvoudig en snel te bestellen voor bijzonder scherpe prijzen. U kunt zelf kiezen welke hoeveelheid meters u wilt hebben en voor welk doeleind deze geschikt moet zijn. Mocht u vragen hebben over welke kabels u bijvoorbeeld het beste kunt gebruiken, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder wanneer u de hoogwaardige kabels van TKF wilt kopen.

Filters