België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Tricoflex

Een van de meest bekende namen op het gebied van watertechniek is natuurlijk het Franse bedrijf Tricoflex. Ze leveren al decennialang verschillende soorten slangen die gebruikt worden in tal van sectoren. De slangen zijn slijtvast, knikvrij en UV-bestendig en kunnen een grote werk- en barstdruk aan. In ons assortiment zijn er waterslangen, benzineslangen en voedingsmiddelenslangen van dit merk verkrijgbaar. Bij WitWay kunt u bovendien slangen van Tricoflex kopen in zeer veel verschillende groottes en lengtes, tot wel 100 meter lang!

Tricoflex slang

Een groot voordeel van de Tricoflex slang is dat deze ontzettend lang mee gaat en praktisch onverwoestbaar is. Niet voor niets worden deze vaak gebruikt voor professionele toepassingen, zoals in de land- en tuinbouw en in de industriële sector. Door de speciale coating krijgt UV-licht geen kans om de Tricoflex slang te beschadigen, en u hoeft ook niet bang te zijn voor slijtage door het gebruik van PVC. Bovendien is de waterleiding knikvrij. Deze water- en tuinslangen kunnen overigens ook uitstekend worden toegepast bij drainage.

Tricoflex tuinslang

Voor het bewateren van uw gazon, bloemen en planten is de Tricoflex tuinslang een betrouwbare oplossing die zorgt voor het beste resultaat. Deze tuinslangen hebben geen lasten van vervelende knikken, zodat de waterdruk altijd gelijk blijft. Zoekt u een slang voor de beregening van een groot oppervlakte, dan heeft u het voordeel dat een Tricoflex tuinslang leverbaar is op een rol van één tot 25, 50 en 100 meter. Heeft u een langere lengte nodig? Geen probleem. U kunt de Tricoflex tuinslang eenvoudig aan elkaar bevestigen voor elke gewenste lengte. U kunt dus precies kiezen hoeveel aantal meters u nodig heeft.

Waterslang Tricoflex

Met de duurzame waterslang van Tricoflex heeft u de ideale oplossing voor het transporteren van grote hoeveelheden water. Doordat deze waterslagen een zeer hoge barstdruk en werkdruk aankunnen, worden deze ook veelvuldig door agrariërs gebruikt. Daarbij is ook belangrijk om te vermelden dat deze de waterslang van Tricoflex ook bestand is tegen temperaturen van -15 °C tot 60 °C, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de slang voor water beschadigd raakt en gaat lekken.

Tricoflex kopen

Wilt u voordelig producten van Tricoflex kopen? Bij WitWay hebben we een bijzonder groot assortiment met vaste lage prijzen! Of het nu gaat om een nieuwe benzineslang van een meter lang, of een waterslang voor de beregening voor een landbouwperceel van 100 meter, wij zorgen ervoor dat u zo voordelig mogelijk uit bent. Wanneer u een slang van Tricoflex gaat kopen, heeft u deze ook nog eens zeer snel in huis!

Filters