België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Visvoer

Het houden van huisdieren is erg leuk. Ook vissen zijn ontzettend leuk om in je vijver te hebben. Wanneer je vissen hebt dan is het belangrijk dat je deze ook voorziet van kwalitatief goed eten. Voor meer informatie over vissenvoer hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt. Het kiezen van vissenvoer is erg belangrijk voor een goed leven van je vissen

Visvoer

Op het eerste gezicht lijkt visvoer niet zo bijzonder, maar achter dit saaie uiterlijk gaat een wereld aan gezonde voedingsstoffen schuil. Vissen hebben een gebalanceerde voeding nodig om te overleven en gezond te zijn. De visvoerkorrels en de visvoervlokken in onze collectie zitten boordevol vitaminen, mineralen, eiwitten en vetten die bijdragen aan een goede groeiontwikkeling en een intensief kleurpatroon van uw vissen.

Visvoer vijver

Witway biedt ruime keuze in diverse soorten visvoer voor vijver vissen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld visvoer dat speciaal ontworpen is voor zowel uw goudvissen als voor koikarpers en universeel visvoer voor alle soorten vijver vissen. Ook wanneer uw vissen wel wat extra voedingsstoffen kunnen gebruiken, hebben wij speciaal visvoer vijver waarmee uw vissen buiten de zomerperiode op kracht kunnen komen.

Visvoer korrels

Behalve dat er verschillen zijn in de samenstelling van diverse soorten visvoer, zijn er ook nog verschillen in de structuur van het voer. Zo kunt u onder andere kiezen voor visvoer korrels voor uw grote vissen, die vaak grote happen nemen. Visvoer vlokken zijn door de samenstelling geschikt voor vissen van alle zwemniveaus.

Visvoer geven

U kunt vissen natuurlijk eenvoudig voeren door visvoer in de vijver te strooien, maar er zijn praktische en leuke alternatieven! Wanneer u af en toe vergeet dat de vissen eten te geven, kies dan voor een visvoerautomaat dat uw vissen op gezette tijden voedert. Met de Velda Voederfles geeft u vissen persoonlijke aandacht en kunt u ze van dichtbij bewonderen. Zo wordt dit karweitje binnen een handomdraai een leuke klus!

Visvoer kopen

Bij WitWay vindt u visvoer voor al uw vissen. U kunt kiezen voor zakken visvoer korrels of vlokken in diverse maten. Hoe groter de zak, des te groter uw voordeel. En kijkt u ook eens bij onze visvoerautomaten! Op deze wijze krijgen uw vissen altijd op het juiste moment de juiste hoeveelheid voer! Bestel uw visvoer en visvoerautomaat nu online in onze webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!

Filters