België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Vlotter drinkbak

Een vlotter drinkbak is een drinkbak die automatisch, door middel van een vlotter, water afgeeft zodra een dier uit de drinkbak drinkt. Een vlotter drinkbak is zeer geschikt voor dieren met een gevoelige neus, zoals bijvoorbeeld runderen met een neusring of paarden, die het drinkventiel lastig kunnen indrukken. Dit type vlotter drinkbak van Suevia geeft als voordeel dat er altijd water in de drinkbak staat waardoor de dieren altijd voldoende water kunnen drinken zonder dat ze hier teveel moeite voor hoeven te doen!

Suevia drinkbakken

De vlotter drinkbakken van Suevia zijn robuust uitgevoerde drinkbakken met een relatief hoge waterafgifte. Daarnaast is de vlotter is onbereikbaar voor dieren waardoor de vlotter lang en probleemloos blijft werken. Doordat het waterniveau altijd op het dezelfde peil blijft, zijn uw dieren altijd voorzien van vers drinkwater. Omdat vlotter drinkbakken niet geschikt zijn voor een rondpompsysteem, zijn er speciale verwarmbare vlotter drinkbakken leverbaar in onze webwinkel.

WitWay.nl officieel dealer van Suevia!

Wij zijn officieel dealer van Suevia, vooraanstaand topmerk op het gebied van drinkbakken voor vee. De drinkbakken van Suevia staan bekend als kwalitatief hoogwaardige drinkbakken die jarenlang mee gaan! Voor betrouwbare, degelijke en gemakkelijk bedienbare drinkbakken voor al uw vee bent u bij WitWay.nl daarom aan het juiste adres! In onze webwinkel vindt u een breed assortiment vlotter drinkbakken die optimaal zijn afgestemd op het drinkgedrag van vee. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om uw producten zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. U kunt daarom uw producten 1 tot 2 dagen na uw bestelling al in huis verwachten! Wanneer u vragen of behoefte heeft aan deskundig advies, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord!

Bestel uw vlotter drinkbak voor uw vee van hoogstaande kwaliteit gemakkelijk en snel online bij WitWay.nl!

Filters