België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Wavin

Het Overijsselse bedrijf Wavin levert onder andere kunststof leidingen en leidingsystemen. Momenteel is dit bedrijf zelfs marktleider in Europa. Dit bedrijf dankt haar naam aan een samenstelling van de woorden water en vinylchloride. Die combinatie is namelijk precies waar Wavin om bekend staat: de productie van kunststof materialen die worden gebruikt bij de afvoer van water. Dat kan gaan om het afvoeren van hemelwater, maar ook bij het transporteren van drinkwater door het gebruik van waterleidingen.

Wavin PVC

Eén materiaalsoort speelt de hoofdrol bij de artikelen van Wavin. PVC is namelijk om een aantal redenen ontzettend handig als installatiemateriaal: het is makkelijk op de juiste maat te zagen, het is licht van gewicht, maar toch ook bijzonder sterk. De producten van Wavin van PVC zijn ook nog eens zeer betaalbaar, zeker wanneer u deze bij ons aanschaft. Wij hebben namelijk een ontzettend ruim assortiment met materialen van dit merk, waarbij we vaste lage prijzen hanteren, zodat u altijd voordelig uit bent!

Wavin koppelingen

Bent u op zoek naar de bekende Wavin koppelingen? Bekijk dan vooral ons assortiment met bijvoorbeeld de knelkoppelingen. Deze zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, ze gaan ook nog eens erg lang mee! Dat geldt overigens ook voor alle andere bevestigingsmaterialen en installatiemateriaal van Wavin. De koppelingen zijn bij ons verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare maten, zodat u voor elke toepassingen wel een geschikt exemplaar kunt vinden. Naast de knelkoppeling hebben wij uiteraard ook de bekende Hep2o koppelingen in ons aanbod.

Wavin buizen

Met de hoogwaardige Wavin buizen, voorzien van het KOMO keurmerk, kunt u letterlijk alle kanten op. Deze kunststof buizen worden namelijk voor veel verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld als PVC afvoer. Een groot voordeel hierbij is dat een buis van dit materiaal makkelijk te koppelen is aan andere buizen, zodat u zelf snel en eenvoudig een compleet leidingsysteem kunt aanleggen. De Wavin buizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en bij WitWay bestelt u ze ook nog eens voor zeer scherpe prijzen!

Wavin kopen

Alle producten en materialen van Wavin kopen doet u voordelig, makkelijk en snel bij WitWay! Plaatst u een bestelling, dan zorgen wij ervoor dat u de producten snel bezorgd krijgt op de locatie waar u het nodig heeft. Een ander voordeel van de producten van Wavin kopen bij ons is dat u voor dit en elk ander merk geniet van onze bijzonder lage prijzen. Onze klantenservice helpt u overigens graag met het beantwoorden van al uw vragen, dus neem gerust contact met ons op!

Filters