België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

WD-40

Een van de meest bekende spuitbussen in garages en werkplaatsen is van het merk WD-40. De kenmerkende blauw-gele spuitbus met rode dop wordt al tientallen jaren ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden. Of het nu gaat om het smeren van kettingen en gereedschapsonderdelen of het losmaken van vastzittende schroeven, met dit middel heeft u altijd de perfecte oplossing voorhanden! Bestel de spuitbussen van WD-40 vandaag nog voor een vaste lage prijs bij WitWay!

WD-40 spray

Met de bekende WD-40 spray heeft zowel de professional als de doe-het-zelver een multifunctionele spuitbus die ingezet kan worden voor talloze werkzaamheden. De spuitbussen zijn bovendien voorzien van een handig rietje, waarmee u de olie tot in de kleinste ruimtes en openingen kunt aanbrengen, zoals in eens slot. De WD-40 spray is bij ons verkrijgbaar in verschillende voordelige spuitbussen van 100 ml tot maar liefst 450 ml.

WD-40 toepassingen

Er zijn bijzonder veel WD 40 toepassingen bedacht in de loop van de jaren. In eerste instantie werd dit middel gebruikt voor het tegengaan van roest, maar gaandeweg bleek het voor veel meer werkzaamheden geschikt te zijn. Zo wordt het tegenwoordig gebruikt voor het smeren en oliën van sloten, kettingen, gereedschappen en bewegende onderdelen. Maar naast deze nieuwere WD-40 toepassingen, kunt u het uiteraard ook nog steeds gebruiken als effectief middel tegen corrosie!

WD-40 5 liter

Bent u een grootverbruiker van dit middel? Bestel dan de handige WD-40 5 liter jerrycan en bespaar aanzienlijk op uw kosten! Zo heeft u direct een grote hoeveelheid in huis, zonder steeds te hoeven bijbestellen. Deze jerrycan wordt geleverd met een handige spuitflacon die u eenvoudig kunt bijvullen. Zeker voor professionals in de bouw of monteurs in autogarages is een WD-40 5 liter jerrycan met flacon een absolute aanrader die u geld bespaart en zorgt dat u altijd voldoende van dit middel tot uw beschikking heeft.

WD-40 kopen

Kortom, wilt u WD-40 kopen, zoek dan niet verder maar bestel direct bij WitWay en profiteer van onze vaste lage prijzen! Bij ons vindt u overigens nog veel meer middelen voor het smeren en onderhouden van materialen, naast onze overige producten voor lijm en montage en ander installatiemateriaal. Ook hier betaalt u altijd een betaalbare prijs en kunt u er bovendien van op aan dat wij snel leveren, want u heeft uw bestelling al binnen enkele werkdagen in huis!

Filters