België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Zilmet

Het Italiaanse bedrijf Zilmet levert al sinds de jaren ‘50 expansievaten, watertanks en toebehoren voor zowel particulier als professioneel gebruik. Inmiddels is het als marktleider wereldwijd actief in de watertechniek en produceert het jaarlijks meer dan 8 miljoen producten. In het online aanbod van WitWay vindt u de producten van Zilmet in verschillende uitvoeringen en altijd voor een vaste lage prijs.

Zilmet tank

Bent u op zoek naar een betaalbare Zilmet tank? Bij ons kunt u deze niet alleen bijzonder voordelig aanschaffen, u heeft ook nog eens volop keuze uit diverse hoogwaardige modellen en groottes, variërend van een inhoud van 24 liter tot maar liefst 500 liter! Deze hydrofoortanks worden ingezet voor verschillende doeleinden, zoals de beregening van grote oppervlaktes. Bestel de Zilmet tank vandaag nog online in de maat die u nodig heeft en profiteer direct van onze scherpe prijzen!

Zilmet kopen

Bij WitWay de producten van Zilmet kopen? Dat doet u altijd met de grootste voordelen! Zo zorgen wij er allereerst voor dat u uw bestelling snel in huis heeft of op de plek waar u het nodig heeft, vaak al binnen enkele werkdagen. Ook bent u bij ons verzekerd van een ruim aanbod met standaard betaalbare producten in diverse uitvoeringen. Zo heeft u genoeg keuze als u vaten en tanks van Zilmet wilt kopen. En bij vragen staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar om u verder te helpen.

Filters