België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Afvoer plat dak

Het is bijzonder belangrijk om een goede afvoer voor een plat dak aan te leggen. Alleen dan kan hemelwater snel wegstromen. Hiermee voorkomt u eventuele lekkage aan uw woning, garage of schuur. Omdat een plat dak de helling van een schuin dak mist, is het installeren van een simpele dakgoot niet voldoende. Bij WitWay vindt u diverse materialen om niet alleen een goed hemelwaterafvoersysteem voor hellende daken aan te leggen, maar ook een perfecte afvoer voor een plat dak. Bekijk direct alle benodigdheden in ons uitgebreide assortiment!

Afvoer plat dak aansluiten

Alle onderdelen van de afvoer van uw platte dak kunt u zelf monteren of door een professional laten installeren. Vervolgens kunt u de afvoer van een plat dak aansluiten op een infiltratiesysteem. Met behulp van pvc afvoer buizen legt u eenvoudig een ondergronds systeem aan. De regenpijp wordt aangesloten op een infiltratieput of krat waardoor de neerslag geen waterplassen kan vormen op uw terras. Wilt u de afvoer van een plat dak aansluiten op een infiltratiesysteem en heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

Afvoer plat dak onderdelen

U voorkomt wateroverlast met een goede afvoer voor een plat dak. Alle onderdelen daarvoor bestelt u eenvoudig bij WitWay. In tegenstelling tot een hellend dak, gebruikt u voor een plat dak geen dakgoot. Een goede afvoer voor een plat dak bestaat onder andere uit een vergaarbak. Deze fungeert als overgang tussen het dak en de regenpijp. Hemelwater wordt zo goed en efficiënt weggeleid met deze hoogwaardige afvoer voor een plat dak. Onderdelen zoals vergaarbakken, regenpijpen en andere materialen voor een perfect werkend hemelwaterafvoersysteem vindt u bij WitWay!

Afvoer plat dak kopen

Wilt u bij WitWay uw benodigdheden voor de afvoer van een plat dak kopen? Dat kan! In ons ruime assortiment vindt u alle onderdelen voor een goed functionerend hemelwaterafvoersysteem. Wij hebben dakgoten, regenpijpen en vergaarbakken in diverse afmetingen en kleuren. Naast standaard modellen vindt u bij ons ook design dakgoten van het Belgische topmerk Nicoll. Bij WitWay kunt u altijd een passende afvoer voor een plat dak kopen. U profiteert bij ons van scherpe prijzen en een snelle verzending!