België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PP buis

Een goede binnenriolering voorkomt ongemakken zoals lekkages. Met een PP buis en hulpstukken kunt uPp buis zwart zelf eenvoudig een goed werkend systeem aanleggen. Bij WitWay heeft u een ruime keuze uit buizen in diverse lengte- en breedtematen. Hierdoor vindt u ongetwijfeld de juiste PP buis voor uw klus. Let er bij het bestellen op dat de diameter van de buis en eventuele hulpstukken gelijk zijn aan elkaar. Alleen dan kunt u het systeem gemakkelijk monteren. Bekijk direct ons complete assortiment buizen en PP hulpstukken online.

PP buis zwart

U heeft bij WitWay de keuze uit een PP buis in zwart en wit. Dit is met name handig als de buizen zichtbaar zijn in uw woning. Zo kiest u eenvoudig de kleur die het minste opvalt in uw interieur. Naast buizen in diverse kleuren, hebben wij ook PP hulpstukken in wit en zwart. Hierdoor stelt u bij ons moeiteloos een compleet afvoersysteem samen in de gewenste kleur. U bestelt uw PP buis in zwart of wit en bijbehorende hulpstukken gemakkelijk via onze webshop. Profiteer snel van onze scherpe prijzen!

PP buis voordelen

Het gebruik van een PP buis heeft diverse voordelen ten opzichte van de meer traditionele PVC buizen en lijmhulpstukken. U kunt de onderdelen van een PP binnenriolering eenvoudig over elkaar schuiven. De manchetten zijn voorzien van een rubberen ring, waardoor het systeem volledig waterdicht is. Als de onderdelen verlijmd zijn, dient u deze met een zaag uit elkaar te halen in geval van een verstopping. U zult daarna nieuwe onderdelen moeten kopen om de riolering weer in elkaar te zetten.

De PP buis heeft als voordeel dat u de onderdelen gemakkelijk van elkaar af kunt halen. Na het verwijderen van de ontstopping zet u de delen weer probleemloos aan elkaar. Het gebruik van PP buizen is hierdoor niet alleen praktisch, maar ook voordelig. Wilt u meer weten over het gebruiken van een PP buis en de voordelen ervan? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord.

PP buis kopen

WitWay is dé specialist op het gebied van afvoersystemen. U kunt bij ons niet alleen voordelig uw PP buis kopen, maar ook vele andere artikelen om een hoogwaardige PVC afvoer aan te leggen. Zo hebben wij onder andere PVC afvoerbuizen en hulpstukken in ons assortiment. Ook producten om een duurzame buitenriolering te installeren vindt u bij ons. U kunt al onze artikelen, net zoals uw PP buis, kopen via onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Filters