België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PP buis wit

Gaat u een binnenriolering aanleggen die zichtbaar is? Dan kunt u in plaats van de standaard grijze PVCpp buizen wit onderdelen een PP buis in wit gebruiken. Deze kleur geeft het afvoersysteem een iets andere uitstraling waardoor het minder opvalt in uw interieur. U kunt PP hulpstukken in wit direct meebestellen. Deze sluiten perfect aan bij de PP buis in wit, zodat u in één keer een compleet rioleringssysteem in huis kunt halen. Bij WitWay vindt u een uitgebreid assortiment buizen en hulpstukken. Bekijk ons aanbod direct online!

PP buis wit gebruiken

Een buizensysteem met lijmverbinding is zeer populair. Toch raden wij vaak aan de minder bekende PP buis in wit te gebruiken. Voor het monteren van deze buizen heeft u namelijk geen lijm nodig. U schuift de onderdelen eenvoudig over elkaar. De manchetten van PP onderdelen zijn voorzien van een rubberen ring. Hierdoor is het systeem volledig waterdicht. Een PP buis wit gebruiken heeft een groot voordeel ten opzichte van lijmverbindingen: in geval van een verstopping kunt u de afvoeronderdelen eenvoudig losmaken, de verstopping verhelpen en het systeem weer in elkaar zetten. Zo stroomt uw riolering binnen een mum van tijd weer goed door!

Let op! Het is niet mogelijk om PP buizen te combineren met lijmverbindingen. U dient daarom altijd voor één van beide systemen te kiezen. Houd hier rekening mee als u alleen enkele nieuwe onderdelen voor een al bestaande binnenriolering wilt bestellen.

PP buis wit kopen

U kunt bij WitWay eenvoudig een scherp geprijsde PP buis in wit kopen! Dankzij onze uitgebreide productinformatie is het vinden van de juiste rioleringsonderdelen een fluitje van een cent. Houd bij het plaatsen van uw bestelling rekening met de diameter van de buis. Voor een goede bevestiging dient deze gelijk te zijn aan de maten van uw overige PVC afvoer onderdelen. Twijfelt u welk product het beste is voor uw klus? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag, zodat u zeker weet dat u de juiste PP buis in wit zult kopen.

Filters