België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Dakgoot

Dakgoot kopen

Als u lang profijt wilt hebben van uw hemelwaterafvoer, is het belangrijk om een goede dakgoot te kopen. Deze dient qua grootte te passen bij de afmetingen van uw dak. Een te kleine dakgoot kan bij hevige regenval het water niet snel genoeg verwerken, waardoor er lekkage kan ontstaan. Bij WitWay helpen we u graag om de juiste dakgoot te kopen. Daarom hebben we voor u de minimale afmetingen voor mast- en bakgoten op een rij gezet.

 

Afmetingen voor een mastgoot:

 • Dakoppervlakte tot 35 m2: een mastgoot met een diameter van 4 inch
 • Dakoppervlakte tot 100 m2: een mastgoot met een diameter van 6 inch
 • Dakoppervlakte tot 115 m2: een mastgoot met een diameter van 125 mm
 • Dakoppervlakte tot 185 m2: een mastgoot met een diameter van 150 mm
 • Dakoppervlakte tot 280 m2: een mastgoot met een diameter van 180 mm
   

 

 

 

 

Afmetingen voor een bakgoot:

 • Dakoppervlakte tot 20 m2: mini bakgoot
 • Dakoppervlakte tot 80 m2: een bakgoot met een diameter van 140 mm
 • Dakoppervlakte tot 160 m2: een bakgoot met een diameter van 180 mm
 • Dakoppervlakte tot 245 m2: een bakgoot met een diameter van 225 mm

PVC dakgoot kopen

Wilt u graag een PVC dakgoot kopen? Dat kan bij WitWay! PVC is een bijzonder sterk materiaal en heeft vele voordelen. Zo is het bestand tegen extreme weersomstandigheden. Of het nu -10 of 35 graden is, een dakgoot van PVC blijft goed functioneren. Hierdoor weet u zeker dat regenwater altijd snel en efficiënt wordt afgevoerd. U kunt bij ons een PVC dakgoot kopen in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Wij hebben onder andere een bakgoot PVC in groen, blauw en zelfs koperkleur. Zo vindt u altijd een goot die volledig voldoet aan uw wensen!

Welke dakgoot kopen?

U heeft vele keuzemogelijkheden als u een hemelwaterafvoer wilt aanleggen. Met de uitgebreide informatie van WitWay vindt u ongetwijfeld een antwoord op de vraag: welke dakgoot wil ik kopen? Wij hebben diverse mast- en bakgoten in meerdere maten en kleuren. Het verschil tussen de mastgoot en bakgoot zit voornamelijk in de vorm. De laatstgenoemde is rechthoekig en heeft een platte bodem. De mastgoot wordt gekenmerkt door een ronde vorm. Beide goten zijn ideaal als u een hoogwaardige hemelwaterafvoer aan wilt leggen. Door ons ruime aanbod maten, kleuren en materialen, vindt u altijd een goot die aansluit bij uw woning. Twijfelt u nog welke dakgoot u wilt kopen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen over onze producten.

Zinken dakgoot kopen

Bij WitWay vinden we dat iedereen een goede hemelwaterafvoer verdient. Daarom kunt u bij ons voordelig een zinken dakgoot kopen. Dit materiaal heeft een stijlvolle uitstraling en is bijzonder duurzaam. Wij hebben zowel een bakgoot als een mastgoot zink in onze uitgebreide collectie dakgoten. U kunt bij ons direct bijpassende regenpijpen en hulpstukken meebestellen als u een zinken dakgoot gaat kopen. Zo haalt u in één keer alles in huis om een stevig hemelwaterafvoersysteem aan te leggen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakgoot online kopen

U kunt bij WitWay voordelig uw dakgoot online kopen. Ons complete assortiment vindt u op onze website. Wij hebben alle benodigdheden om een hoogwaardige hemelwaterafvoer aan te leggen. Hierdoor stelt u bij ons eenvoudig het gewenste systeem samen. U kunt bij ons niet alleen een regenpijp en dakgoot online kopen, maar ook producten om water ondergronds op te slaan en gedoseerd af te geven aan de grond. Zo blijft de vochtigheidsgraad van de bodem beter in balans. Dat komt uw planten zeker ten goede! Bestel direct al uw benodigdheden en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!