België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Regenpijp kopen

Er zijn diverse factoren om rekening mee te houden als u een regenpijp wilt kopen. Uiteraard is de afvoercapaciteit het meest belangrijk. De buis moet breed genoeg zijn om ook bij hevige regenval het water snel af te kunnen voeren. Daarnaast spelen zaken als materiaal, vorm en kleur een rol. Bij WitWay heeft u een ruime keuze als u een regenpijp wilt kopen. Wilt u bijvoorbeeld een regenpijp PVC of zink? Voor beide zit u goed bij ons! U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment onderdelen voor de hemelwaterafvoer.

Regenpijp kopen PVC

U heeft een ruime keuze als u een regenpijp wilt kopen van PVC. Bij WitWay hebben we onder andere HWA-buizen van het vooraanstaande Belgische bedrijf Nicoll in het assortiment. Deze regenpijpen combineren het praktische met het stijlvolle. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat regenwater snel wegstroomt. De buizen zijn leverbaar in diverse kleuren. Van antraciet en zwart tot wit en koperkleur, het is allemaal mogelijk als u een regenpijp wilt kopen van PVC!

Zinken regenpijp kopen

Bent u op zoek naar een regenwaterafvoersysteem met een lange levensduur? Dan kunt u een zinken regenpijp kopen. Dit materiaal is bijzonder sterk en corrosiebestendig. Hierdoor zult u jarenlang profijt hebben van een goed werkende afvoer. U kunt bij WitWay niet alleen een zinken regenpijp kopen, maar ook alle andere onderdelen voor uw hemelwaterafvoer zink. Wij hebben onder andere dakgoten in verschillende afmetingen die perfect passen bij uw zinken regenpijp. Bij WitWay bestelt u eenvoudig alles voor een goede hemelwaterafvoer!

Regenpijp kopen online

Een hoogwaardige regenpijp kopen doet u online bij WitWay! Onze uitgebreide collectie biedt voor ieder wat wils. Op de website vindt u ons complete aanbod onderdelen voor uw hemelwaterafvoer. Zo kunt u op uw gemak de juiste producten uitkiezen. U profiteert van scherpe prijzen als u ervoor kiest om uw regenpijp te kopen in onze online winkel. Wij hebben een grote eigen voorraad waardoor we uw bestelling doorgaans snel kunnen verzenden. Zo kunt u binnenkort beginnen met de montage van uw nieuwe regenpijp!