België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Vierkante regenpijp

Wilt u op efficiënte en eenvoudige wijze uw overtollige regenwater afvoeren? Dan is een vierkante regenpijp een uitstekend alternatief! Neem een kijkje in ons assortiment en kies de regenpijp die het beste bij uw situatie past. Wij hebben varianten met verschillende diameters die geschikt zijn voor een verticale plaatsing aan de gevel. Daarnaast hebben wij naast een vierkante regenpijp ook vierkante PVC hulpstukken. Alles voor het aanleggen van een juiste regenwaterafvoer kunt u bij ons afnemen, zoals verbindingsmoffen.

Vierkante regenpijp wit

In ons assortiment hebben wij een smalle uitvoering van een vierkante regenpijp wit. Deze uitvoering van Nicoll Ovation bespaart ruimte en is daarnaast erg elegant. U kunt in ons assortiment kiezen tussen een witte en een zandkleurig exemplaar. Zo krijgt u precies de uitstraling die u zoekt. Heeft u vragen over een vierkante regenpijp wit of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zij staan u graag bij met advies!

Vierkante regenpijp PVC

PVC is een handzaam materiaal om een regenwaterafvoersysteem mee aan te leggen. Daarom verkopen wij ook een vierkante regenpijp PVC in onze webwinkel. Deze kunt u eenvoudig op maat zagen en desgewenst lijmen. Dit is ideaal om snel tot een mooi resultaat te komen. Wanneer u bij ons bestelt, profiteert u van een snelle levering. Zo kunt u direct met het aanleggen van bijvoorbeeld een vierkante regenpijp PVC beginnen.