België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Afvoerbuizen

Voor een goede riolering zijn afvoerbuizen onmisbaar! Bij WitWay hebben we alle benodigdheden om een perfect functionerende riolering aan te leggen. Ons ruime assortiment biedt buizen in alle soorten en maten. Van een smalle PP buis voor de binnenriolering tot brede buizen voor gebruik buitenshuis. Wij hebben een grote eigen voorraad waardoor we uw afvoerbuizen snel kunnen verzenden. Zo heeft u binnen enkele dagen de gewenste artikelen in huis!/p>

 

 

 

 

 

 

 

 

Afvoerbuizen PVC

Als u op zoek bent naar afvoerbuizen voor uw PVC afvoer, zit u goed bij WitWay! Ook bijpassende hulpstukken zoals moffen, bochten en verloopstukken vindt u bij ons. U heeft de keuze uit onderdelen met lijmverbinding en materiaal zoals de PP buis wit en hulpstukken, die u eenvoudig over elkaar schuift. Met beide systemen kunt u een hoogwaardige en duurzame binnenriolering aanleggen. Bekijk direct alle hulpstukken en afvoerbuizen van PVC in ons uitgebreide assortiment en stel zelf uw complete riolering samen.

Let op! Het is belangrijk dat u vóór de aanleg van uw riolering één systeem kiest. Het is niet mogelijk om PP buizen en onderdelen met lijmverbinding te combineren. Als u nieuwe onderdelen voor een bestaande afvoer wilt bestellen, raden wij u aan om eerst goed te bekijken wat voor riolering u nu heeft. Zo voorkomt u dat u het verkeerde materiaal bestelt.

Afvoerbuizen maten

U heeft bij ons een ruime keuze uit afvoerbuizen. De maten vindt u terug in de uitgebreide productspecificaties. Onze buizen zijn leverbaar met diverse doorsneden en in verschillende lengtematen. Wij hebben onder andere afvoerbuizen in kleine maten die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de keukenafvoer. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment brede buizen voor de afvoer van uw toilet. U bestelt uw gewenste afvoerbuizen eenvoudig online bij WitWay!

Afvoerbuizen plaatsen

De juiste manier om uw afvoerbuizen te plaatsen hangt af van het gekozen systeem. Bij WitWay kunt u kiezen voor montage met en zonder gebruik van lijm. Onze PP hulpstukken en buizen schuift u eenvoudig over elkaar. De manchetten zijn voorzien van een rubberen ring, zodat uw riolering volledig waterdicht is. Deze manier van afvoerbuizen plaatsen is bijzonder gemakkelijk. Het heeft daarnaast als voordeel dat u de onderdelen snel los kunt maken in geval van een verstopping. Zo heeft u in een mum van tijd het probleem verholpen en stroomt het afvalwater weer snel weg.

Afvoerbuizen kopen

WitWay is hét adres als u afvoerbuizen wilt kopen! Wij hebben alle benodigdheden in huis voor het installeren van een goed werkende binnen- en buitenriolering. Ons complete assortiment bekijkt u eenvoudig in de webshop. U kunt bij ons niet alleen afvoerbuizen kopen voor uw riolering, maar ook voor uw hemelwaterafvoer. Wij hebben diverse dakgoten en regenpijpen om hemelwater snel weg te leiden. Voor welke klus u ook afvoerbuizen zoals een PP buis bestelt, u krijgt bij ons altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!