België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

ISIFLO Sprint koppelingen

De ISIFLO Sprint koppelingen zijn ontworpen om een zeer gebruiksvriendelijke oplossing te kunnen bieden voor het verbinden van een tyleenslang. Door het unieke ontwerp heeft u geen gereedschap nodig om de koppeling aan de tyleenslang vast te maken, u hoeft zelfs geen harde druk uit te oefenen. Met slechts zacht duwen zet u het bijzondere systeem van de ISIFLO Sprint koppelingen in werking. De ISIFLO Sprint koppelingen zorgt er vervolgens zelf voor dat er direct ook een sterke en waterdichte verbinding ontstaat.

Laat uzelf overtuigen door deze productvideo van de ISIFLO Sprint koppelingen.

ISIFLO Sprint koppelingen tyleenslang

De ISIFLO Sprint koppelingen voor de tyleenslang zijn onderscheidend in hun sterkte, prestatie en kwaliteit. UIteraard zijn ze goedgekeurd voor het gebruik van drinkwater. Omdat deze koppelingen van zeer goede kwaliteit zijn, geeft de producent een productgarantie van 20 jaar.
De ISIFLO Sprint koppelingen is gemaakt van composietmateriaal, hier ontleent het haar sterkte van.

Maar bovenal zijn de ISIFLO Sprint koppelingen zeer gebruiksvriendelijk. Als u de koppeling over de tyleenslang heen schuift en licht draait tijdens het schuiven, zorgt het unieke ontwerp ervoor dat de klemring de tyleenslang steeds steviger vasthoudt.

De blauwe rand van de ISIFLO Sprint koppelingen geeft aan dat deze koppeling geschikt is voor de toepassing van water (en niet voor gas).

ISOFLO Sprint koppeling kopen

Bent u overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de ISIFLO Sprint koppelingen, bestel deze dan eenvoudig voor een scherpe prijs online bij WitWay. Wij leveren de koppelingen vanuit eigen voorraad. Als u vandaag de koppelingen bestelt, heeft u deze al de volgende werkdag in huis!

WitWay: Voor degenen die het gaan maken!

Gerelateerde producten