België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Kruiwagenonderdelen

Naast complete en voordelige Fort kruiwagens en steekwagens, heeft WitWay.nl ook diverse kruiwagenonderdelen en accessoires in het assortiment om uw kruiwagen (weer) compleet te maken. Hierdoor hoeft u geen compleet nieuwe kruiwagen aan te schaffen maar creeërt u een lange levensduur bij uw eigen kruiwagen.

Kruiwagenbakken

Bij zeer intensief gebruik van een kruiwagen, zelfs bij een goede kwaliteitskruiwagen van Fort, kan het voorkomen dat de kruiwagenbak begint te slijten. Kruiwagens worden veelal gebruikt voor zware toepassingen en tijdens verschillende omstandigheden, waardoor slijtage niet uit valt te sluiten. Wanneer u een kruiwagenbak heeft die slijtage vertoond, hoeft u geen compleet nieuwe kruiwagen aan te schaffen. In ons assortiment vindt u kruiwagenbakken als los onderdeel, die u heel eenvoudig op uw kruiwagen kunt monteren zodat deze weer als nieuw is. Wij hebben kruiwagenbakken gemaakt van diverse materialen en inhoudt. Zo kunt u kiezen voor een 80L kruiwagenbak verzinkt, 100 liter kruiwagenbak groen kunststof, 100 liter kruiwagenbak geel kunststof, 160 liter kruiwagenbak groen kunststof .

Kruiwagen handvatten

Na enige tijd kunnen de handvatten van uw kruiwagen door slijtage of vallen, schade oplopen. Om deze reden kunt u los handvatten bestellen bij WitWay.nl. Zo heeft u altijd de beste grip op uw kruiwagen en kan de levensduur worden verlengt! De handvatten in ons assortiment zijng geschikt voor montage op alle Fort kruiwagens en zijn verkrijgbaar in ovale en ronde vorm, in de kleuren wit, oranje, geel en rood.

Kruiwagenonderdelen voor lange levensduur!

Koop uw kruiwagenonderdelen en accessoires scherp geprijsd bij WitWay.nl voor een lange levensduur van uw kruiwagen. Alle kruiwagenonderelen zijn eenvoudig en snel door uzelf te monteren. Voor vragen en advies over welke kruiwagenonderdelen voor uw kruiwagen geschikt zijn, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kruiwagenonderdelen van de best kwaliteit koop je voordelig online bij WitWay.nl

Filters