België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Schrikdraad

Prikkeldraad aansluiten op schrikdraadapparaat

In het verleden werden prikkeldraad vaak toegepast voor een omheining van een weiland. Met de opkomst van (kunststof) schrikdraad verdwijnt het prikkeldraad langzaam uit het landschap.

Heeft u een omheining van prikkeldraad en wilt u graag een elektrische omheinig. Kan dat? 

Prikkeldraad aansluiten op een schrikdraadapparaat, kan dat? 

Het is niet mogelijk om uw prikkeldraad onder stroom te zetten. Het is zelfs bij wet verboden om stroom op een het prikkeldraad te zetten. 

Natuurlijk is er wel een goede en geschikte oplossing! U kunt afstandsisolatoren plaatsen op de palen waar het prikkeldraad aan is bevestigd. Zo heeft u naast een omheining van prikkeldraad een elektrische omheining. 

Voor deze oplossing gebruikt u de afstandsiolator voor draad

Prikkeldraad aansluiten op een schrikdraadapparaat wenselijk? 

Een afrastering met prikkeldraad bestaat uit een stalen afrastering met scherpe punten erop. Prikkeldraad wordt gebruikt om een goedkope afrastering te maken of om gebouwen te beveiligen. 

Het is af te raden om prikkeldraad te gebruiken als u dieren binnen deze omheining wilt houden. De dieren kunnen zich ernstig verwonden aan de scherpe punten van het prikkeldraad. Daarom adviseren wij u om geen omheining van prikkeldraad te gebruiken als u dieren binnen de omheining wilt houden. Maar zet ook zeker geen spanning op de omheining van prikkeldraad. 

Een elektrische afrastering is een veiligere en betere oplossing voor uw dieren. In de blog elektrische afrastering leggen we u graag uit wat u hiervoor nodig heeft en hoe u deze aanlegt. 

Witway: Voor degenen die het gaan maken!