België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Waterleiding

PVC afvoerbuis

De afvoer van uw gootsteen, doucheputje of wc legt u zelf eenvoudig aan met een PVC afvoerbuis. PVC is een kunststof die bekend staat om de goede eigenschappen zoals stevigheid en flexibiliteit. Het is hierdoor een perfect materiaal voor het aanleggen van binnen- en buitenriolering. Bij WitWay vindt u diverse buizen voor deze klus. Wij hebben onder andere een diverse soorten PP buizen in ons assortiment. Ook bijpassende hulpstukken PVC afvoerbuis bestelt u eenvoudig via onze webshop!

 

 

 

 

 

 

 

PVC afvoerbuis maten

U heeft bij WitWay een ruime keuze uit PVC afvoerbuis maten. Van smalle buizen voor de afvoer van de gootsteen, tot grote exemplaren die u op het toilet kunt aansluiten. Wij hebben ook bijpassende hulpstukken zoals bochten en verloopstukken in ons assortiment. Hierdoor kunt u eenvoudig uw complete riolering samenstellen en alle onderdelen in één keer bestellen. Wel zo handig! Twijfelt u welke PVC afvoerbuis of maten het meest geschikt zijn voor uw klus? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij denken graag met u mee.

PVC afvoerbuis aanleggen

Er zijn diverse manieren waarop u een PVC afvoerbuis kunt aanleggen. Welke methode u dient te gebruiken, hangt af van het gekozen materiaal. U kunt bij WitWay de populaire buizen met lijmverbinding bestellen. Daarnaast hebben wij ook de minder bekende, maar bijzonder handige PP buis in ons assortiment. U heeft geen lijm nodig om deze buizen te bevestigen. Zo kunt u moeiteloos uw PVC afvoerbuis aanleggen.

U schuift de buis eenvoudig over de bijbehorende PP hulpstukken. Zo gemakkelijk als u de afvoer monteert, haalt u deze ook weer uit elkaar. Hierdoor kunt u moeiteloos bij een eventuele verstopping komen en deze snel oplossen. De buizen en hulpstukken plaatst u vervolgens gewoon weer terug. U hoeft niet te zagen en geen nieuwe onderdelen aan te schaffen. Dit scheelt u tijd én geld!

PVC afvoerbuis wit

Het kan voorkomen dat u liever geen standaard grijze buizen gebruikt voor uw riolering. Een PVC afvoerbuis in wit kan dan uitkomst bieden. Deze variant is vooral populair voor rioleringen die zichtbaar zijn in huis. Een PVC afvoerbuis in wit of zwart kan dan net wat beter passen bij uw interieur waardoor de afvoer niet zo opvalt. Uiteraard hebben wij ook hulpstukken in dezelfde kleuren op voorraad. U bestelt uw PVC of PP buis wit voordelig online bij WitWay. Bekijk ons complete aanbod direct online.

PVC afvoerbuis kopen

U kunt voor zeer aantrekkelijke prijzen een PVC afvoerbuis kopen bij WitWay! Dankzij onze grote eigen voorraad heeft u uw bestelling snel in huis. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het aanleggen van uw PVC afvoer. U zit niet alleen goed bij ons als u een PVC afvoerbuis wilt kopen voor de binnenriolering. Als specialist op het gebied van afvoersystemen hebben wij ook alles in huis om een goede hemelwaterafvoer te installeren. WitWay, dé plek voor al uw afvoerbuizen en onderdelen!