Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Benodigdheden permanente afrastering

Benodigdheden permanente afrastering

Permanente afrastering benodigdheden

Het schema hieronder laat zien welke producten nodig zijn om een permanente afrastering te maken. Een permanente afrastering met een schriklint is uitermate geschikt voor paarden. De lintafrastering in onderstaande tekening geeft de opbouw van de afrastering aan en de benodigde producten daarvoor weer.

TurboLine lint 40 mm

Dit is de veiligste paardenafrastering die u kunt vinden. Als geen andere paardenafrastering voldoet onze lintafrastering aan de 2 belangrijkste eisen: veiligheid en zichtbaarheid. Deze lintafrastering past in elke paardenweide. Voor afrasteringen langer dan 500m adviseren we TurboLine lint 40mm, lint met supergeleidende eigenschappen en verstevigde kantdraden. Deze unieke combinatie verzekert u van een perfecte stroomgeleiding en een lange levensduur.

PowerLine lint

PowerLine lint is een voordelig alternatief voor TurboLine lint en is zeer geschikt voor afrasteringen tot 500m. Witway heeft met het assortiment van Gallagher een uitgebreide keuze aan Powerline lint met bijbehorende accessoires.

Toepassingen

Voor vrijwel elke paardenafrastering is een 40mm lintafrastering geschikt. Aanbevolen toepassingen:
- Permanente paardenweide (voor een semi-permanente weide kunt u ook 20mm TurboLine lint gebruiken).

- Tussenafrasteringen, bijvoorbeeld om merries van hengsten te scheiden.
- Afrasteringen voor merries met veulens.
- Omheining van de rijbak.

Permanente afrastering accessoires

De complete lijn accessoires voor een Gallagher 40mm lintafrastering garandeert u een perfecte werking. De TurboLine producten zijn speciaal geschikt voor rasters langer dan 500m. Zowel de TurboLine hoek- als de TurboLine tussenisolator voor een 40mm-lintafrastering klemt het lint vast op rubber delen. Daardoor zit het lint klemvast waardoor het lint niet meer verschuiven kan. De kans op slijtage vermindert hierdoor aanzienlijk. Op de hoekisolator zet een roestvrijstalen verbindingsplaatje het lint vast. Door dit plaatje ontstaat een perfecte stroomverbinding tussen de linten onderling. De Easy2Use producten onderscheiden zich door hun eenvoud in gebruik. Via het eenvoudige plug&play systeem worden deze producten door u snel en vakkundig gemonteerd.

Systeemgarantie

Bij gebruik van de door WitWay.nl aanbevolen materialen: Ecopalen, TurboLine lint 40mm, TurboLine lint-, hoek- en tussenisolatoren en verbindingsplaatjes biedt het Gallagher TurboLine lint 40mm systeem 7 jaar systeemgarantie.

Permanente afrastering opbouw

Witway.nl adviseert bij de bouw van een permanente lintafrastering, een paalafstand van 7 m. Deze afstand zorgt voor een zeer solide, en goed functionerende afrastering voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een veilig en betrouwbare afrastering, beveelt WitWay verder aan:

  • Een lint raster met drie rijen lint.
  • Plaatsing van de rijen lint op respectievelijk 65, 100 en 135 cm vanaf de grond.