Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Schrikdraadapparaten

Schrikdraadapparaten

Als u op zoek bent naar een Gallagher schrikdraadapparaat dan is WitWay.nl de nummer 1 leverancier. Voor elke elektrische omheining heeft Gallagher een geschikt schrikdraadapparaat. In het assortiment treft u verschillende soorten schrikdraadapparaten zoals lichtnetapparaten, batterijapparaten en accu schrikdraadapparaten. Verscheidene schrikdraadaccu's kunt u zelfs aansluiten op zonnepanelen zodat u deze minder vaak op hoeft te laden. Ook als u op zoek bent naar een batterij of accu bent u bij WitWay aan het juiste adres.

De beste kwaliteit schrikdraadapparaten voor een scherpe prijs

Met een schrikdraadapparaat van Gallagher haalt u een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat in huis met een lange levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom vertrouwen wereldwijd honderdduizenden veehouders op de betrouwbaarheid van Gallagher schrikdraadapparaten. WitWay.nl is een officiële dealer van Gallagher schrikdraadapparaten en de bijbehorende accessoires. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitsproducten tegen lage prijzen. Omdat goedkopere merken schrikdraadapparaten snel slijten bent u vaak meer geld kwijt. De Gallagher schrikdraadapparaten staan bekend om hun lange levensduur en krachtig vermogen.

Schrikdraad calculator

Bent u op zoek naar een robuust en veilig schrikdraadapparaat dat geschikt is voor uw lengte afrastering? Dan kunt u gebruik maken van de calculator. Aan de hand van enkele vragen toets de calculator welk schrikdraadapparaat het beste past bij uw afrastering. Zo wordt er onder meer gevraagd naar het type dier en de exacte lengte van uw omheining. Vervolgens zal de calculator 1 of meerdere schrikdraadapparaten voorstellen die geschikt zijn voor uw omheining. Zo weet u zeker dat u het juiste apparaat heeft voor uw omheining. Welk apparaat de calculator ook voorstelt, u kunt deze voordelig in onze webwinkel bestellen.

Schrikdraadapparaten I-serie

Naast de vele schrikdraadapparaten die zijn voorzien van de nieuwste technologie, heeft Gallagher ook de I-serie ontwikkelt. Het bijzondere aan de I-serie apparaten is dat u op afstand controle heeft over uw gehele omheining. Met de slimme accessoires wordt u op afstand geïnformeerd over storingen in uw omheining. Zo kunt u eenvoudig de locatie van de storing vinden. Door de afrastering op afstand uit te schakelen kunt u de afrastering gemakkelijk repareren en na reparatie zet u de stroom er op afstand weer op.

Waar u ook bent ter wereld, met de I-serie krijgt u altijd meldingen van uw schrikdraadapparaten binnen. Zo kunt u altijd snel en adequaat ingrijpen om te voorkomen dat uw vee uitbreekt. Daar komt bij dat u niet uw hele omheining hoeft te inspecteren om de storing te vinden. De exacte locatie van de storing wordt namelijk aangegeven door de accessoires. Optioneel kunt u kiezen voor de extra alarmaccessoires. Hiermee kan er, naast de externe display, ook een melding worden verstuurd naar uw telefoon (d.m.v. een sms). Met behulp van de alarmcontroller kan er ook een sirene afgaan, of een flitslamp.

Schrikdraadapparaten voor al uw dieren en vee

Bij de schrikdraadapparaten staat precies aangegeven voor welke dieren de afrastering geschikt is. Zo zijn er schrikdraadapparaten die speciaal geschikt zijn voor runderen, paarden, schapen, geiten en wild. Daarnaast zijn er ook schrikdraadapparaten die speciaal ontworpen zijn voor uw huisdieren zoals honden, katten, konijnen, vissen en kippen.

De maximale lengte van de schrikdraadapparaten wordt ook aangegeven. Hierbij worden de factoren van lichte of juist zware begroeiing van het schrikdraad meegenomen. Dit geeft u de zekerheid dat u het juiste apparaat voor uw omheining bestelt. Voor de optimale werking van uw schrikdraadapparaat is het belangrijk dat begroeiing tegen uw afrastering zoveel mogelijk wordt vermeden. Dit maakt het gebruik van hoge kwaliteit isolatoren van groot belang. Goede isolatoren zorgen namelijk voor een optimale werking van uw omheining en voorkomt kortsluiting. Daarom geldt hierbij dat goedkope isolatoren vaak tot hoge kosten leiden. Als u verzekerd wilt zijn van een kwalitatief goede omheining dan kiest u voor het schrikdraadapparaat, aardpennen en isolatoren van Gallagher. Ook voor andere Gallagher accessoires zoals poortgreep ankers en poortgrepen kunt u terecht bij WitWay.

In onze webwinkel kunt u in alle rust de verschillende soorten schrikdraadapparaten, accu's en batterijen voor uw weideklok met elkaar vergelijken. Voor elk soort dier leveren wij de juiste types schrikdraad afrastering en voor elke lengte het juiste schrikdraadapparaat. Ook wanneer u een schrikdraad omheining gaat plaatsen kunt u bij WitWay terecht voor het benodigde gereedschap zoals grondboren, paalhamers, multifunctionele afrasteringstangen en inschroefhulpstukken voor de isolatoren. Dit inschroefhulpstuk bevestigt u eenvoudig aan de voorkant van uw boormachine. Specifiek gereedschap dat niet mag ontbreken in de uitrusting van een landbezitter met dieren.

De werking van een schrikdraadsysteem

Een elektrische afrastering is een systeem waarin de stroom zich in een kringloop verplaatst. Een omheining bestaat uit het schrikdraadapparaat, het schrikdraad waar de stroom doorheen voert, isolatoren die voorkomen dat stroom in de aarde wegvloeit en een goede aarding door middel van aardpennen. Door de aarding is de stroom in staat om terug te vloeien naar het schrikdraadapparaat wanneer het dier een impuls heeft gekregen. Zo ontstaat het schrikeffect.

Hoeveel vermogen heeft u nodig?

U wilt graag een schrikdraadapparaat aanschaffen voor op een batterij of lichtnet. Het is dan belangrijk om te weten hoeveel vermogen het apparaat nu precies moet hebben. Dit kunt u eenvoudig uitrekenen met de onderstaande rekentabel. Het wordt aangeraden om uw schrikdraadapparaat altijd op de groei te kopen. Zo bent u ook voorbereid op mogelijke uitbreidingen in de toekomst.

De berekening gaat als volgt:

Een 3 draads-kunststofdraad turbo voor koeien met een lengte van 5 km op lichtnet.

A x D x L x M x G = 1 x 1 x 5 x 1,5 x 2 = 15 Joule

Mocht u vragen hebben over de berekening van uw omheining of andere vragen over de gehele afrastering? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij beantwoorden uw vragen graag. Wacht niet langer en bestel uw schrikdraadapparaat, accessoires en ander afrasteringmateriaal voordelig in de grootste online schrikdraad winkel. Wij bezorgen onze schrikdraadapparaten snel en gratis bij u thuis. De apparaten kunnen snel en gemakkelijk worden aangesloten op uw elektrische afrastering.

De beste kwaliteit bestelt u voor een scherpe prijs bij WitWay.nl