Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Accu’s schrikdraadapparaten

Accu’s schrikdraadapparaten

Accu voor schrikdraadapparaat

Bij ons heeft u een ruime keus uit verschillende accu’s voor uw schrikdraadapparaat. In ons assortiment vindt u onder andere accu’s van vooraanstaande merken als Gallagher, Pulsara en Optima Yellow Top.

Gallagher accu’s schrikdraad

Accu’s voor schrikdraad van het topmerk Gallagher zijn uitermate geschikt voor de voeding van accu- en batterij schrikdraadapparaten. Om de levensduur van uw accu te verlengen is het van belang om uw schrikdraadapparaat regelmatig te laden. Dit kan met een accu schrikdraadapparaat van Gallagher!

De accu schrikdraadapparaat zijn voor verschillende schrikdraadapparaten inzetbaar, zelfs voor bij zonnepanelen. Een groot voordeel van een zonnepaneel is dat u de accu minder vaak bij hoeft te laden. Gallagher accu’s voor schrikdraadapparaat staan voor kwaliteit, lange levensduur en grote opbrengst. Gallagher is nummer een ls het gaat om schrikdraadvoorziening en onderhoud!

Pulsara accu’s voor schrikdraadapparaat

Pulsara accu’s voor schrikdraadapparaten zijn voordelige accu’s en hebben daardoor een prima prijs-kwaliteitverhouding! Binnen het assortiment van Pulsara accu’s kunt u kiezen uit twee typen:

De best presterende batterijen zijn de Pulsara Alkaline batterijen. Deze hebben een zeer lange levensduur en bieden de beste prestaties. De batterij benut gegarandeerd de capaciteit van de batterij optimaal en werkt in alle weersomstandigheden!

Optima Yellow Top accu’s

Accu’s van Optima Yellow top hebben een uitstekende startcapaciteit en werkt ongeacht omstandigheden als vocht, hitte, vuil en dergelijke. Doordat de accu’s van Optima Yellow Top een relatief hoog voltage handhaaft leveren ze meer energie! Ons assortiment Optima Yellow Top accu voor schrikdraadapparaat bestaat onder andere uit een 2,7 en 3,7 liter accu.

Belangrijk bij accu’s voor uw schrikdraadapparaat

Let op: alle batterijen uit onze webwinkel zijn voorzien van een sticker aan de bovenzijde die de luchtgaten van de batterij afdekt. U dient de sticker voor gebruik te verwijderen om het proces (toelaten van zuurstof: wat zorgt voor een chemische reactie waardoor stroom vrijkomt) te starten. Wanneer u de batterij niet gebruikt en deze wilt bewaren, is het verstandig om de sticker weer op de gaten te plakken om het proces te stoppen, en er dus voor te zorgen dat er geen zuurstof bij komt.

Accu’s voor schrikdraadapparaat veilig en voordelig kopen

Bekijk ons ruime assortiment van accu schrikdraadapparaat en kies de accu die het beste in uw situatie past! Bij ons profiteert u van een gratis verzending van €50,- en producten worden direct uit onze voorraad verzonden waardoor u deze al binnen 2 werkdagen in huis kunt verwachten!

Koop uw accu schrikdraadapparaat voordelig en snel bij WitWay.nl!