België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Accu voor schrikdraadapparaat

Een goed werkende batterij of accu voor uw schrikdraadapparaat is een absolute noodzaak voor elke elektrische afrastering. Wanneer er geen spanning op uw schrikdraad staat is het slechts een normale omheining. Wilt u uw dieren veilig op uw terrein houden? Dan is een accu voor uw schrikdraadapparaat onmisbaar. Voor accu’s en alles wat u verder nodig heeft voor een elektrische afrastering bent u bij WitWay aan het juiste adres! U profiteert bij ons altijd van een uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en een snelle levering.

Accu voor schrikdraadapparaat Gallagher

Voor de beste producten op het gebied van elektrische afrastering moet u bij WitWay zijn. Bij ons vindt u onder andere een accu voor schrikdraadapparaten van Gallagher. In ons assortiment vindt u niet alleen de milieuvriendelijke ronde alkaline 6V 90Ah accu, maar ook de traditionele 12V loodzuur accu van dit toonaangevende merk. Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten van 25Ah tot 105Ah. De accu voor uw schrikdraadapparaat van Gallagher kent een lange levensduur en is daarmee altijd een fantastische keuze!

Accu voor schrikdraadapparaat Pulsara

De producten van het merk Pulsara staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor de accu van uw schrikdraadapparaat van Pulsara geldt dit ook: voor een gunstige prijs heeft u een accu waarvan u lange tijd gebruik kunt maken. Wanneer u de accu bovendien regelmatig oplaadt verbetert u de conditie en levensduur aanzienlijk. Een voordelige accu voor uw schrikdraadapparaat van Pulsara bestelt u eenvoudig en snel bij WitWay!

Accu voor schrikdraadapparaat Optima Yellowtop

Dankzij de lange levensduur is de accu voor uw schrikdraadapparaat van Optima Yellowtop 12V een prima keuze. Deze gaat wel vijf keer langer mee dan een normale accu, waardoor u veel goedkoper uit bent. Bovendien is de accu voor uw schrikdraadapparaat van Optima Yellowtop zeer goed te combineren met zonnepanelen dankzij de lage inwendige spanning. Deze minimale inwendige spanning betekent ook dat hij ideaal is voor seizoensgebruik: u kunt de Optima Yellowtop 12V zonder problemen in de winteropslag zetten.

Accu voor schrikdraadapparaat kopen

Wanneer u een voordelige batterij of accu voor uw schrikdraadapparaat wilt kopen, bent u bij WitWay altijd aan het juiste adres. Wij bieden topkwaliteit van vertrouwde merken voor een gunstige prijs. Doordat wij uit voorraad leveren, mag u ook altijd rekenen op een snelle levering. In ons ruime assortiment vindt u alle benodigdheden voor uw elektrische afrastering. Deze bestelt u bij ons eenvoudig online. Voor vragen of een offerte kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. WitWay: voor degenen die het gaan maken!

Let op:alle accu’s uit onze webwinkel zijn voorzien van een sticker aan de bovenzijde die de luchtgaten van de accu afdekt. U dient de sticker voor gebruik te verwijderen om het proces (toelaten van zuurstof: wat zorgt voor een chemische reactie waardoor stroom vrijkomt) te starten. Wanneer u de accu niet gebruikt en deze wilt bewaren, is het verstandig om de sticker weer op de gaten te plakken. Hiermee stopt u de toevoer van zuurstof, waardoor de chemische reactie ook stopt.

Filters