België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Steekwagen

Moet u zware ladingen verplaatsen maar wilt u graag uw rug ontzien? Bestel dan 1 van de steekwagens van WitWay.nl! In onze webwinkel vindt u steekwagens van verschillende topmerken zoals Altrad Fort. Door gebruik te maken van een steekwagen kunt u zeer eenvoudig zware ladingen verplaatsen zonder uw rug zwaar te belasten.

Steekwagen voor al uw werkzaamheden

Wij van WitWay.nl hebben verschillende soorten steekwagens in ons assortiment. Zo kunt u bij WitWay.nl een steekwagen bestellen voor lichte werkzaamheden en kleine volumes. Maar u kunt in de webwinkel ook kiezen voor de professionele steekwagen die zeer stevig zijn en eenvoudig zware ladingen kunnen dragen. Aspecten die zeer belangrijk zijn bij het ontwerpen en produceren van een steekwagen zijn gebruiksvriendelijkheid, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, belastbaarheid en veiligheid. De eigenschappen van de Fort steekwagen zijn:

  • Sterk
  • Ergonomisch
  • Veiligheidshandgrepen
  • Wielen met naaldlagers

Kwaliteit en goede service

Bij WitWay.nl bent u verzekerd van kwaliteit en een goede service. Wij leveren onze producten doorgaans uit onze eigen voorraad. Dit brengt als voordeel met zich mee dat wij vaak een dag na het plaatsen van uw bestelling de producten al bij u thuisbezorgen. Zo kunt u snel aan de gang met uw bouw project. Daarnaast kunt u veilig in de webwinkel betalen met iDEAL, vooruitbetaling op rekening of contant betalen bij ontvangst. U kunt kiezen welke methode u het beste bij uw bestelling past. Heeft u deskundig advies nodig, of heeft u vragen over één van onze producten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste producten voor uw project.

In de webwinkel van WitWay.nl vindt u de beste steekwagens, bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen!

Filters