België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Lintisolatoren

Lintisolatoren

Voor het maken van een afrastering voor uw paarden kunt u gebruik maken van het lint van Gallagher. De speciale Gallagher Turboline en Powerline lintisolatoren zijn speciaal ontwikkeld voor een stevige bevestiging aan palen. Bij het produceren is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame kunststof. De plastic delen van de isolatoren zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof voor een duurzaam, sterk en UV-bestendig eindresultaat. Dit zorgt voor isolatoren met een lange levensduur. Met deze isolatoren kan het lint snel een eenvoudig met een klik worden bevestigd. Voor extra borging van het lint kan gebruik gemaakt worden van de meegeleverde schroef.

Online lintisolatoren kopen

In onze webwinkel met schrikdraad heeft u de keuze uit een zeer breed assortiment paarden-schrikdraadlint en lintisolatoren voor een permanente elektrische afrastering. De installatie en het gebruik van de Gallagher isolatoren is zeer eenvoudig. In de verpakkingen van alle Gallagher producten vindt u een gebruiksaanwijzing met duidelijke instructies en tips.

Het assortiment lintisolatoren

In onze online winkel heeft u de keuze uit de volgende Gallagher isolatoren:

Turboline paarden-isolator

Bij het zeer fraai vormgegeven Turboline paardenisolator kan lint tot 40 mm geklemd wordt tussen 2 vaste rubberen delen. Deze delen zorgen voor een stabiele bevestiging en dragen daarmee bij aan een langere levensduur van het schrikdraadlint. Met 1 klik kan het lint vastgezet worden en daarbij kan tevens de meegeleverde schroef gebruikt worden voor extra borging.

Turboline paarden-hoekisolator

De nieuwe en innovatieve Turboline paarden-hoekisolator is een robuuste hoekisolator met vele voordelen ten opzichte van de traditionele lintisolatoren. Zo heeft het een subframe welke bijdraagt aan optimale stevigheid en bevestiging aan de palen. Tevens zorgt het meegegoten rubber voor een optimale grip op het lint. De isolator kan bevestigd worden met 1 maat schroefbit. Met de unieke lip kan het lint eenvoudig worden gespannen en herspannen. Het bijbehorend plaatje is te gebruiken als verbinder en poortgreepanker.

Turboline Tussenisolatoren

De Turboline tussenisolator is een kunststof lintisolator die het schrikdraadlint klemt tussen 2 rubberen delen waardoor een langere levensduur van het lint gewaarborgd is. Voor een duurzame combinatie gebruikt u deze samen met het Turboline schriklint. De Turboline tussenisolatoren kunnen worden ingezet bij een weide met paarden.

Turboline Hoekisolator

De Turboline hoekisolator is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is speciaal ontworpen om het schriklint vast te klemmen tussen 2 rubberen delen. Dit vergroot de levensduur van het lint. U dient de Turboline hoekisolatoren te bevestigen op de begin- en de eindhoekpalen van de omheining met het roestvrijstalen verbindingsplaatje.

Race isolator

Deze mooie isolator in de vorm van een paardenhoofd is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De isolator is zeer robuust en kan worden ingezet om een houten afrastering te voorzien van schrikdraad om het aanvreten van het hout door de paarden te voorkomen.

Powerline Steunisolator

Met de Powerline steunisolatoren kunt u eenvoudig schrikdraadlint van 20 tot 40 millimeter bevestigen aan houten afrasteringspalen.

De Gallagher isolatoren die hier genoemd worden zijn de beste lint isolatoren die er op de markt verkrijgbaar zijn. Deze zijn eenvoudig en snel te monteren en hebben een lange levensduur. Door hun goede geleiding haalt u het beste uit uw elektrische afrastering.

Wees verzekerd van een goede kwaliteit lintisolatoren. Koop ze online gemakkelijk bij WitWay.nl!

Filters