België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher & Pulsara Afrasteringspalen

Voor alle verschillende soorten afrasteringspalen kunt u terecht bij de grootste online winkel op het gebied van schrikdraad afrasteringen. In het assortiment vindt u onder meer de mobiele afrasteringspalen. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen uitstekend gebruikt worden voor rantsoenbeweiding. Alle vaste palen uit het assortiment zijn geschikt voor een permanente afrastering. Daar komt bij dat de insultimber palen beschikken over het FSC keurmerk, waarmee wordt aangegeven dat de houten palen niet ten koste gaan van de natuur. De ecopalen uit het assortiment zijn een voorbeeld van “cradle to cradle” welke zijn vervaardigd van 100% gerecycled materiaal. Onze afrasteringspalen zijn van hoogstaande kwaliteit die garant staan voor een jarenlange weide afrastering.

Insultimber

De bijzondere eigenschap van deze houtsoort is dat het volledig zelf isolerend is, wat isolatoren overbodig maakt. Het schrikdraad kan eenvoudig met bevestigingsdraadjes aan de afrasteringspalen bevestigd worden. Deze palen zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met schriklint, schrikkoord en equifence of High-tensile. Daarnaast zijn de afrasteringspalen van insultimber erg duurzaam. Enkele locaties die WitWay heeft voorzien van insultimber afrasteringspalen staan nu al meer dan 30 jaar. De palen zijn voor een volle 100% natuurproducten waar geen milieuonvriendelijke toevoegingen in zijn verwerkt.

De exploitatie van insultimber staat tevens onder strenge controle. Een speciaal ontbossingsplan zorgt ervoor dat de natuur geen schade ondervindt en daarbij wordt er toegezien op de aanplanting van nieuwe bomen. De afrasteringspalen van insultimber passen uitstekend in een omgeving met veel natuur. Door de natuurlijke kleuren gaan ze op in de omgeving. Dit maakt deze afrasteringspalen de minst zichtbare maar uitermate effectieve natuurlijke omheining. Gallagher geeft op deze afrasteringspalen een productgarantie van 10 jaar.

Ecopaal

Deze kunststof palen zijn een goed voorbeeld van “cradle to cradle”. Dit omdat de afrasteringspalen gemaakt zijn van 100% gerecycled polypropyleen. Hiermee spaart u niet alleen het milieu, maar de palen gaan wel tientallen jaren mee vanwege de hoge duurzaamheid. De afrasteringspalen zijn bestand tegen invloeden van zuur, zout, wind, water en vorst. Het unieke kruisprofiel van de palen zorgt tevens voor een stevige bevestiging in de grond.

Een ander groot voordeel aan de Ecopalen is dat u geen isolatoren nodig heeft. Het afrasteringsdraad kan eenvoudig met bevestigingsdraden aan de paal verbonden worden. Doordat de voorgeboorde gaten op voorkeurshoogte zitten, kan de afrasteringsdraad eenvoudig worden bevestigd aan de Eco afrasteringspaal. U kunt de Ecopaal gebruiken in combinatie met schriklint, schrikkoord, equifence en High-tensile. Gallagher is overtuigd van de kwaliteit van dit product en geeft maar liefst 10 jaar productgarantie op de Ecopaal.

Gallagher afrasteringspaal voor een natuurlijke uitstraling

De duurzame afrasteringspalen van Gallagher zijn zeer geschikt als permanente weidepaal voor uw omheining. U kunt deze combineren met schrikdraad, schriklint en schrikkoord. Hiermee krijgt u een natuurlijk ogende omheining die mooi op gaat in de omgeving.

Mobiele afrasteringspalen

Bij WitWay vindt u een groot aanbod aan mobiele weidepalen voor uw afrastering. De weidepalen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten zoals: kunststof palen, glasfiber palen en metalen palen. De afrasteringspalen zijn licht van gewicht en kunnen daardoor gemakkelijk verplaatst worden. Ook zijn er kunststof palen verkrijgbaar met ingebouwde draadhouders. Met deze palen hoeft u niet speciaal nog isolatoren aan te schaffen en te installeren.

Afrasteringspalen: glasfiber, metaal en kunststof

In onze webwinkel vindt u voor elk dier de geschikte weidepaal. Zo hebben wij speciaal voor paarden, schapen, runderen en geiten een breed aanbod aan afrasteringspalen. De palen kunnen uitstekend worden ingezet voor rantsoenbeweiding. Voor paardenweide zijn de speciale stijgbeugelpalen ontwikkeld. Deze zorgen voor een goede mobiele afrastering voor uw paarden.

Binnen veel agrarische bedrijven treft u de blauwe glad afgewerkte afrasteringpalen. Deze worden al vele jaren gebruikt om koeien binnen uw weide te houden. De handige en degelijke paaltjes kunnen door hun ranke vorm per 50 worden meegenomen om uw weide af te rasteren.

In de webwinkel treft u ook de bekende en multifunctionele Gallagher veerstalen paal met krulisolator. Deze mobiele afrasteringspalen kunnen uitstekend ingezet worden bij schapen, geiten en zelfs runderen. Ook paardenhouders maken gebruik van de witte afrasteringspaaltjes.

Rasterspinnen voor rantsoenbeweiding

Wanneer u rantsoenbeweiding wilt gaan toepassen voor uw runderen, schapen en geiten kunt u gebruik maken van de handige rasterspin. Deze rasterspin is ontwikkeld door Gallagher en dient als mobiele afrasteringspaal. De spin staat met 2 poten in de grond welke stroomvrij zijn. De overige 4 poten zorgen voor de afrastering en geven het vee een impuls bij aanraking. In het midden van de spin wordt een kunststof schrikdraad bevestigd die om een haspel wordt gedraaid. De afrastering kan eenvoudig door 1 persoon worden verplaatst door simpelweg de haspel mee te nemen. Zo kunt u in een handomdraai de afrastering verplaatsen en heeft uw vee weer de beschikking over een vers stuk gras.

Smartfence, in 5 minuten geïnstalleerd

Smartfence is het slimme alternatief voor netten. Het is een revolutionair ontwerp waarbij palen, haspels en draden kunnen worden gecombineerd tot 1 slim product. Het systeem is zeer eenvoudig op te bouwen en weer af te breken. Door zijn formaat is het licht van gewicht en neemt het weinig ruimte in beslag wanneer u het systeem opbergt. Het systeem kan eenvoudig door 1 persoon worden opgebouwd waarbij hij een afrastering bouwt van 100 meter met 4 draden en 10 palen.

Bestel afrasteringspalen voordelig online

In de webwinkel van WitWay kunt u eenvoudig en voordelig uw afrasteringspalen bestellen. Voor elk diersoort en voor elke situatie bieden wij u de juiste afrasteringspalen. Of u nu zoekt naar een permanente of verplaatsbare weidepaal, in onze online winkel vindt u de beste palen van hoge kwaliteit.

Voor de beste kwaliteit afrasteringspalen gaat u naar WitWay.nl