Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Batterijen

Batterijen

Schrikdraad batterijen van Gallagher en Pulsara

In de webwinkel van Witway.nl treft u verschillende batterijen voor uw schrikdraadapparaat. Het aanbod bestaat uit batterijen van de merken Gallagher en Pulsara. Deze zijn verkrijgbaar in de voltages 6, 9 en 12.

Door ons grote aanbod vindt u altijd het type batterij dat het beste bij uw schrikdraad afrastering past. U kunt batterijen bestellen met 9 Volt, 12 Volt, maar ook ronde batterijen zijn voor scherpe prijzen te koop in de webwinkel. Ook treft u Hybride Alkaline batterijen aan binnen ons assortiment. Dit zijn batterijen met een vermogen van 9V en leverbaar in 55Ah en 130Ah. Als u voor kwaliteit gaat kiest u voor de Alkaline batterij. Deze staat bekend om zijn lange levensduur en de optimale efficiëntie.

Nummer één specialist

In de webwinkel van WitWay kunt u eenvoudig en veilig uw schrikdraad batterij bestellen. Wij zijn de nummer één specialist op het gebied van schrikdraadapparaten, schrikdraad, schriklint,schrikkoord, isolatoren en alle andere accessoires die u nodig heeft voor uw omheining. Ga voor de batterijen van de topmerken Gallagher en Pulsara. Zit de juiste batterij voor u in het assortiment? Bestel dan snel online in onze webwinkel en wij leveren de batterij uit eigen voorraad bij u af.

Heeft u vragen met betrekking tot het assortiment, of wilt u graag advies op maat ontvangen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier zitten technische specialisten voor u klaar!

Bestel voordelig en snel batterijen voor uw schrikdraad bij WitWay.nl!