België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Schrikdraad Isolatoren

Voor een optimaal werkend schrikdraadsysteem is het belangrijk dat de onderdelen van de omheining van goede kwaliteit zijn. De geleiders, schrikdraad isolatoren, en de aarding zijn net zo belangrijk voor een goede afrastering als een krachtig schrikdraadapparaat. De schrikdraadapparaten van Pulsara en Gallagher zijn dusdanig sterk dat ze goed blijven functioneren, maar het gaat wel ten koste van de effectiviteit van de omheining. De fabrikant Gallagher adviseert om geleiders te gebruiken die een lage geleidingsweerstand hebben, maar vooral om gebruik te maken van goede isolatoren. De geleiders van Pulsara en Gallagher voldoen aan deze eigenschappen omdat ze van hoogwaardige materialen gemaakt zijn. Door het ontwerp van de Gallagher isolatoren is de kans op kortsluiting minimaal waardoor verlies van impuls niet voor komt.


Ring Isolatoren

Veel goedkope isolatoren zorgen doorgaans voor duurkoop. Doordat de schrikdraad isolatoren gemaakt zijn van mindere materialen en het ontwerp vaak niet goed doordacht is, komen er vaak onnodig veel kortsluitingen voor. Dit merkt u bij regen en mist aan het weglopen van spanning via de waterfilm van de schrikdraad isolator die naar de paal loopt. In uiterste gevallen kan zelfs vonkoverslag bij de isolatoren voorkomen. Vonkoverslag heeft een negatief gevolg op de levensduur van het schrikdraadapparaat. Wanneer vonkoverslag langdurig aanzet, kan het apparaat zelfs defect raken. Daar komt bij dat vonkoverslag zorgt voor storing op radio, televisie en telecommunicatie die in de buurt staan.

De veelgebruikte ringisolatoren van b-merken zijn dan wel lekker goedkoop en gemakkelijk te monteren, maar ze werken als isolator vaak maar matig. Tegenwoordig hebben de gebruikelijke schrikdraadapparaten hoge spanningen waarbij slechte schrikdraad isolatoren zorgen voor veel spanningsverlies. Daarom adviseert WitWay u om gebruik te maken van de XDI ringisolator en de nieuw ontwikkelde Eco isolator van Gallagher.

Door nieuwe technieken zijn deze schrikdraad isolatoren veel robuuster dan de voorgangers. De XDI schrikdraad isolator is ,door middel van nieuwe technieken, voorzien van een metalen kern. Het voordeel hiervan is dat de kans op kortsluiting minimaal is. Voor een sublieme geleiding kunt u ook kiezen voor de Eco schrikdraad isolator. Deze isolator is zeer sterk en voorkomt kortsluitingen in uw afrastering. De Gallagher en Pulsara schrikdraad isolatoren zorgen voor een goede draadondersteuning waardoor er minimale slijtage aan het draad plaatsvindt. Door de slim ontworpen vorm van de isolatoren wordt vonkoverslag voorkomen en daarmee verlies van spanning.

De voordelen van de Pulsara en Gallagher schrikdraad isolatoren

  • Bijzonder lange levensduur
  • Een goede waterafvoer
  • Het materiaal is UV bestendig
  • Het materiaal is vuilafstotend
  • Het ontwerp voorkomt vonkoverslag
  • Een goede afstand tussen de draad en de isolatiebeugel

De bovengenoemde voordelen zijn van toepassing op alle schrikdraad isolatoren van Gallagher en Pulsara. Hieronder vallen ook de ringisolatoren, afstandsisolatoren en de isolatoren voor uw mobiele afrastering.

Voordelig online schrikdraad isolatoren kopen

Bekijk het volledige assortiment schrikdraad isolatoren in onze webwinkel. In het ruime aanbod vindt u altijd de juiste isolator voor uw schrikdraad omheining. Alle isolatoren die u bij ons bestelt zijn eenvoudig te monteren aan uw afrasteringspalen. De Gallagher schrikdraadproducten behoren tot de beste weideafrastering materialen in de wereld.


Bestel uw schrikdraad isolatoren voordelig online in onze webwinkel!