België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Schrikdraad accessoires

Alle accessoires om uw schrikdraad in goede staat te kunnen behouden vindt u bij Witway.nl. Hiermee voorkomt u onder andere ongewenste indringers bij uw dieren, bent u goed voorbereidt op extreme weersomstandigheden en maakt u de bediening van het schrikdraad veel gemakkelijker! Wij hebben een compleet aanbod in kwalitatief hoogstaande producten. Dit omdat wij inkopen bij alleen de beste merken en fabrikanten. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit!

Binnen het assortiment van Witway.nl vindt u de volgende schrikdraad accessoires terug:

 • Foxlight
  Heeft u veel last van vossen of wilt u er zeker van zijn dat uw schappen, kippen, en ander kleinvee hiermee niet te maken zullen krijgen? Foxlight is een nieuwe diervriendelijke manier om uw dieren tegen aanvallen van vossen en andere nachtroofdieren te beschermen.

 • Waarschuwingsbord
  Wanneer uw afrastering grenst aan de openbare weg is het wettelijk verplicht om waarschuwingsborden om de 50 meter aan uw afrastering te bevestigen. Met het ‘Pas op! Schrikdraad!’ bordje maak u mensen attent op het feit dat de afrastering voorzien is van elektrische spanning. De waarschuwingsborden zijn verkrijgbaar in de merken Gallagher en Pulsara. Beide op gemakkelijke wijze te monteren.

 • I-serie accessoires
  De Gallagher I-serie accessoires staan bekent om hun supersterke en moderne eigenschappen. Met deze producten kunt u op gemakkelijke wijze storingen in de afrastering opsporen en repareren. De accessoires kunnen via de alarm controller worden aangesloten op de M1200i, M1800i en M2800i. Ze geven een alarm wanneer de afrastering kortsluiting geeft. Zo kunt u bijvoorbeeld met de afstandsbediening op gemakkelijke wijze fouten opsporen binnen het stoomnetwerk en kunt u het schrikdraad ter plaatse uit en aan zetten. Een alternatief van de I-serie zijn de MBX accessoires. Bekijk hier het volledige aanbod.

 • Camouflage hoes
  Voorkom diefstal van uw schrikdraadapparaat. Stop uw schrikdraadapparaat in de Gallagher camouflage hoes. De hoes is waterafstotend en vormgegeven in natuurlijke schutkleuren waardoor het niet op zal vallen.

 • Overstromingsweerstand
  De overstromingsweerstand is een onmisbare accessoire voor elektrische afrastering langs water. Deze weerstand is een apparaatje welke in de afrastering gemonteerd kan worden. Het stopt de geleiding wanneer de onderste draad in aanraking komt met water. De rest van de afrastering behoud op hetzelfde moment wel de spanning.

 • Acculader
  Met de acculader houdt u uw accu in goede conditie. Met name tijdens de wintermaanden loopt een accu snel leeg en kan hierdoor defect raken. Voorkom dat uw afrastering van schrikdraad zonder spanning komt te staan met de acculader van Witway.nl!

 • Inbraakwerende kast
  Schrikdraad apparaten zijn zeer gevoelig voor diefstal. Dit geldt ook voor de accu. Wees er zeker van dat uw schrikdraadapparaat en uw accu niet worden meegenomen. De inbraakwerende kast is een solide box waarin u uw schrikdraadapparatuur op kunt bergen.

 • Draagbare box
  Moet u vaak uw schrikdraadapparaat met bijhorende accu vervoeren? Zorg ervoor dat u dit op een veilige en makkelijke manier doet met behulp van de draagbare box van Gallagher!

Witway.nl vindt het belangrijk dat u een keuze kunt maken uit de beste kwaliteit schrikdraad accessoires welke u helpen uw schikdraad in uitstekende staat te behouden. Omdat er vanuit een ruime voorraad wordt gewerkt, zijn wij in staat om binnen enkele dag uw bestelling al thuis af te leveren! Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of wilt u graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Alle accessoires om uw schrikdraad afrastering in uitstekende staat de behouden koopt u gemakkelijk en snel bij Witway.nl!