België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Stagevacature

Stage bij WitWay Webshops in Drachten

Wil jij bijdragen aan de groei van onze webshops, ons assortiment beter laten scoren op Google én veel leren op het gebied van online marketing? Kom dan stage lopen bij WitWay Webshops!

Wij zijn op zoek naar ambitieuze stagiaires met een HBO-opleiding in Commerciële Economie, Communicatie of een soortgelijke opleiding, die ons team in Drachten willen komen versterken.

Over ons

WitWay Webshops B.V. is een dynamisch en snelgroeiend e-commerce bedrijf, bestaande uit 10 webshops, gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen voor de aan- en afvoer van water, gas, lucht en vloeistoffen. Op onze webshops bieden we meer dan 24.000 verschillende artikelen aan, variërend van complete leidingsystemen zoals PVC buizen en hulpstukken voor de riolering, tot kranen, kruiwagens en schrikdraad. One-stop-shops voor zowel particuliere doe-het-zelvers als zakelijke klanten, waaronder hoveniers, agrariërs en bouwbedrijven. Vanuit onze locatie in Drachten leveren we artikelen uit een grote eigen voorraad.

Onze focus ligt op het leveren van kwalitatieve producten en een uitstekende klantbeleving. Met een compact maar toegewijd team werken we aan het versterken van onze online zichtbaarheid, het beheren en optimaliseren van de verschillende webshops en het uitbreiden van onze markten.

Wat ga je doen?

 • Beheren en optimaliseren van content voor onze webshops en social media kanalen.
 • Ondersteunen bij SEO-activiteiten.
 • Analyseren van markttrends en concurrentieonderzoek uitvoeren.
 • Creëren van nieuwsbrieven, blogs en andere communicatiematerialen.
 • Analyseren van de effectiviteit van marketingactiviteiten en rapporteren van bevindingen.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe commerciële ideeën en initiatieven.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken creatieve HBO-student(en) richting Marketing/Communicatie die willen leren over de dynamische wereld van e-commerce én dit direct in de praktijk willen toepassen. Je belangrijkste taken zijn het schrijven en redigeren van product- en categorie teksten voor onze webshops, blogs en social media, waarbij je altijd de behoeften van onze klanten in gedachten houdt. Je schrijft foutloos Nederlands en kunt creatief omgaan met taal. Naast deze taken zorg je ervoor dat onze productinformatie up-to-date blijft en schrijf je inspirerende blogs.

Bij WitWay Webshops zijn de communicatielijnen informeel en kort, waardoor we zaken snel door kunnen zetten. Heb je een leuk idee? Laat het weten en misschien kun je het zelf uitwerken! Geen ervaring met ons assortiment? Geen probleem! Ons team van experts staat klaar om je te helpen. Ook bij je onderzoeksopdrachten ondersteunen we je natuurlijk graag.

Wat bieden wij:

 • Een leerzame en uitdagende stageplek in een inspirerende werkomgeving.
 • Begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals.
 • Mogelijkheid om werkervaring op te doen binnen een groeiend e-commercebedrijf.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het inbrengen van eigen ideeën.
 • Een gezellige en informele werksfeer.
 • Een stagevergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse? Ben jij de gedreven stagiair(e) die we zoeken en wil je vanaf september 2024 bij ons aan de slag? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar tbijholt@witway.nl en wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek!

Bij WitWay Webshops krijg je de kans om je kennis in de praktijk toe te passen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons succes. We kijken uit naar je sollicitatie!