België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Hozelock Easy Drip

Ook in tijden van droogte hebben uw planten en bloemen voldoende water nodig. Met de Hozelock Easy Drip zorgt u op een eenvoudige wijze voor een kunstmatige bewatering van uw tuin. Het systeem is zo gemaakt dat u het gemakkelijk kunt aanleggen en uitbreiden. Bovendien is het goed te combineren met andere gangbare merken, zoals Gardena. Het Hozelock Easy Drip systeem bestaat uit mini sproeiers die per 5 geleverd worden. U kunt traploos instellen hoeveel liter water u per uur door het systeem wilt laten gaan. Een speciale drukregelaar op uw kraan zorgt ervoor dat er constant 1.5 bar druk op de leiding staat, zodat het water goed sproeit. Als u de bewatering van uw tuin wil automatiseren, kunt u het Easy Drip systeem ook combineren met de Hozelock watertimer.

Hozelock Easy Drip mini sproeier

Voor het allerfijnste werk kunt u de Hozelock Easy Drip mini sproeier aansluiten op mini druppelaars. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld bloempotten of hanging baskets. De sproeiers kunnen alleen aangesloten op een special 4 mm slang. Voor deze slangen heeft u wel de speciale adapterschroeven van het Easy Drip systeem nodigt. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Hozelock Easy Drip koppelingen en ventielen voor dit systeem.
Wilt u kennismaken met het Hozelock Easy Drip mini sproeier systeem? Dan vindt u bij Haxo een handig starterspaket met onder andere 10 sproeiers, een bijpassende slang en talloze accessoires. En als het u bevalt, dan kunt u het systeem uitbreiden met alle losse onderdelen die u maar wilt! Geeft u uw potplanten toch liever met de hand water, dan kunt u ook terecht in ons uitgebreide Hozelock handspuiten aanbod. Bestel nu voordelig bij Haxo en u heeft uw aanwinst zo snel mogelijk in huis!

Filters