België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Klemzadels

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het maken van een aftakking op een bestaand rioleringssysteem met PVC buizen? Dan is een PVC klemzadel de perfecte keuze!
Naast PVC klemzadels heeft WitWay ook PVC moffen, PVC bochten, PVC T-stukken en PVC afsluitkappen in haar assortiment. Zo heeft u alle benodigdheden om een riolering, binnen of buiten, aan te leggen.

PVC klemzadels voor het maken van een aftakking

Een PVC klemzadel is een handig hulpmiddel bij het maken van een aftakking in een PVC rioleringsbuis. Het wordt gebruikt om een zijdelingse verbinding te maken met de hoofdleiding, waardoor afvalwater efficiënt kan worden afgevoerd. Het grote voordeel van een klemzadel is dat het eenvoudig te installeren is zonder dat er speciaal gereedschap nodig is. Dit bespaart tijd en moeite tijdens de installatie. Het PVC klemzadel wordt met behulp van hard PVC lijm op de bestaande PVC buis gelijmd.

PVC klemzadel met een diameter van 110 mm voor de riolering

Het klemzadel met een diameter van 110 mm is specifiek ontworpen voor PVC afvoerbuizen van dezelfde maat. Deze maatvoering wordt vaak gebruikt in huishoudelijke rioleringssystemen. Het is belangrijk om te kiezen voor een klemzadel dat perfect past bij de diameter van je buis om lekkages en verstoppingen te voorkomen. Onze PVC klemzadels van 110 mm bieden een nauwkeurige pasvorm en zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding.

De PVC klemzadels die wij aanbieden zijn vervaardigd van hoogwaardig PVC materiaal dat bestand is tegen de chemische stoffen en omstandigheden die in rioleringssystemen voorkomen. PVC is duurzaam en corrosiebestendig, waardoor het een ideale keuze is voor langdurig gebruik in rioleringsapplicaties. Onze klemzadels zijn getest en voldoen aan de vereiste normen en specificaties, zodat je kunt vertrouwen op een optimale prestatie en een lange levensduur.

Of je nu een nieuw rioleringssysteem aanlegt, een reparatie uitvoert of een renovatieproject hebt, onze PVC klemzadels bieden een snelle en effectieve oplossing. Ze zorgen voor een stevige en lekvrije verbinding tussen PVC buizen, waardoor de doorstroming van het afvalwater probleemloos verloopt.

Klemzadels de ideale keuze voor het PVC afvoersysteem

Als je op zoek bent naar kwalitatieve PVC klemzadels van 110 mm voor je rioleringsproject, hoef je niet verder te zoeken. Onze producten bieden betrouwbaarheid, duurzaamheid en gemakkelijke installatie, waardoor ze de ideale keuze zijn voor jouw PVC afvoersysteem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies over onze PVC klemzadels!

Filters