ACO easygarden infiltratieput

Merk:
Afvoerputten

ACO Self infiltratieput met gietijzeren rooster, l x b x h = 260 x 260 x 640 mm

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

ACO SELF INFILTRATIEPUT INCL. GY ROOSTER

111,95 99,95 92,52 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken ACO easygarden infiltratieput

Fabrikant
Afvoerputten
Merk
ACO
Artikelnummer
1004439

Omschrijving ACO easygarden infiltratieput

Wilt u in uw tuin, op het terras of bij een buitenkraan een infiltratieput plaatsen? Dan is de ACO easygarden infiltratieput zeer geschikt. U kunt de ACO easygarden infiltratieput voor he terras eenvoudig op elke gewenste plek plaatsen. Het is niet nodig om een met afvoerbuizen een aansluiting op de riolering te maken. U hoeft dus niet ingewikkeld een afvoerbuizensysteem aan te leggen of te verplaatsen. De infiltratieput staat opzichzelf, is solitair. U kunt dus gewoon kiezen waar de put het beste kan komen, zonder met iets anders rekening te hoeven houden. 

Wilt u precies weten hoe u het beste de infiltratieput kunt plaatsen, kijk dan in deze handleiding

ACO easygarden infiltratieput terras

ACO easygarden infiltratieput is een kunststof put met daarop een zwart rooster. Dit vierkante rooster is van gietijzer en heeft een afmeting van 26x26cm. De Aco infiltratieput bestaat uit een kunststof infiltratiebuis met een diameter van 20 cm en een hoogte van 58 cm. Hierop ligt een kunststof opstaande rand waarin het gietijzeren designrooster wordt geïntegreerd. 

Dankzij de grote sleufopingen in de bovenzijde van het rooster heeft u geen last van opspattend water. De infiltratiebuis van de infiltratieput heeft een opvangcapaciteit van 11 liter. De ACO easygarden infiltratieput is bovendien voorzien van een vuilvangemmer, welke grote vuildeeltjes en bladeren opvangt.

Met de ACO easygarden infiltratieput vangt u het regenwater, bewaart het in en rond de infiltratieput en geeft het regenwater op een later moment geleidelijk af aan de omliggende diepergelegen grondlaag als deze niet meer verzadigd is. Het opgevangen hemelwater infiltreert dan gewoon in de grond. 

Zowel bij de renovatie van terrassen is dit een zeer prijsvriendelijke en makkelijk te plaatsen afwateringsproduct. Maar ook bij nieuwbouw is deze infiltratieput een perfecte oplossing als waterafvoer onder een buitenkraan in de gevel. 

• Eenvoudig te plaatsen, geen rioolaansluiting nodig
• Ideaal voor onder buitenkraan
• Niet geschikt voor vervuild afvalwater

ACO easygarden infiltratieput winkel

Koop nu voordelig en gemakkelijk uw ACO easygarden infiltratieput online in onze winkel. Ons uitgebreid assortiment zorgt ervoor dat u een infiltratiesysteem heeft van de beste kwaliteit!

WitWay: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

 

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht