Magneetkleppen voor automatische beregening

 

Magneetkleppen voor automatische beregening

Heeft u een beregeningsautomaat en wilt u het geheel van sproeiers in combinatie met de computers optimaal laten functioneren? Dan bieden magneetkleppen een uitkomst. Wanneer u niet alle sproeiers tegelijk van voldoende water en druk kunt voorzien, is het gebruik van een beregeningsautomaat in samenwerking met magneetkleppen de juiste oplossing.

Werking van een magneetklep

Een magneetklep zorgt ervoor dat het geheel van sproeiers en computers goed functioneert. Voor elke groep heeft u een magneetklep nodig. De magneetkleppen worden aangestuurd door de computer zodat de bergening op het gewenste moment wordt gestart en ook automatisch weer wordt beëindigd.

Magneetklep online kopen

Bij WitWay.nl koopt u voordelig online magneetkleppen van het gerenommeerde merk Rain Bird. Deze magneetkleppen zijn speciaal  ontworpen voor installaties in tuinen en kleinere parken. Bekijk ons complete aanbod magneetkleppen en bestel deze voordelig online. Mocht u nog vragen hebben over het type magneetklep of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord met deskundig advies.
 

Magneetklep nodig? koop scherp geprijsd een Rain Bird magneetklep bij WitWay.nl