België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

BIS GOLD inslagplug

Met de BIS GOLD inslagplug kunt u eenvoudig een plug in een wand van gipsplaat maken. Of u nu een schilderij of een wandlamp aan een wand met een gipsplaat wilt bevestigen of een radiator wilt monteren, met de BIS GOLD inslagplug is de klus zo geklaard. Met de BIS GOLD inslagplug gaat dit veel sneller dan met een traditionele hollewandplug.

BIS GOLD inslagplug

Wilt u meer lezen over de BIS GOLD inslagplug bekijk kan de documentatie of bekijk de video.

BIS GOLD inslagplug gipsplaat

De BIS GOLD inslagplug is geschikt voor een holle wand, zoals een wand van gipsplaten. U kunt met de BIS GOLD inslagplug eenvoudig en snel een buis van een radiator ophangen.

Met de scherpe punt aan de voorzijde van de BIS GOLD inslagplugkunt u heel precies de positie van inslagplug bepalen. De kartelpunt van de BIS GOLD inslagplug zorgt ervoor dat u in een paar slagen de BIS GOLD inslagplug in de wand slaat.

Daarnaast is de plug voorzien van een inwendige centrische schroefgeleiding, waardoor spaanplaatschroeven met een diameter van 3,5 mm en een lengte tussen de 30mm en 50 mm gemakkelijk ingedraaid kunnen worden. De BIS GOLD inslagplug wordt geplaatst zonder voorboren, hierdoor heeft u geen stof overlast.

BIS GOLD inslagplug

BIS GOLD inslagplug

Ook het verwijderen van de BIS GOLD inslagplug gaat snel en gemakkelijk. Als u de spaanplaatschroef bijna geheel uit de BIS GOLD inslagplug heeft gedraaid, trekt u in 1 keer de BIS GOLD inslagplug met de spaanplaatschroef uit de wand. Als de plug is verwijderd, is er een minimale beschadiging van de wand zichtbaar.

BIS GOLD inslagplug plaatsen

Eerst bepaalt u op de holle wand waar precies de BIS GOLD inslagplug moet komen door het markeren van een punt. Daarna slaat u met een hamer de BIS GOLD inslagplug in de holle wand, totdat deze gelijk is aan de muur. De kraag van de BIS GOLD inslagplug voorkomt doorslaan. De BIS GOLD inslagplug heeft een platte kop zonder uitsteeksels. U kunt nu de spaanplaatschroef in de plug draaien. De BIS GOLD inslagplug draait niet mee als de spaanplaatschroef in de plug wordt gedraaid.

BIS GOLD inslagplug

BIS GOLD inslagplug video

In deze BIS GOLD inslagplug video ziet u precies waarom u de BIS GOLD inslagplug zou moeten kopen en wat de voordelen zijn ten opzichte van de originele holle wand plug Bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen!

WitWay: Voor degenen die het gaan maken!

Gerelateerde producten