België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Kruiwagen kopen

Bent u op zoek naar een kruiwagen voor in de tuin, voor op het bedrijf of in de stal? Met een kruiwagen, ook wel stootwagen genoemd, kunt u heel gemakkelijk zware of moeilijk te dragen voorwerpen verplaatsen. Tijdens het tuinieren is de kruiwagen een handig tuingereedschap voor het verplaatsen van mest, zand, onkruid en water.

Altrad Fort kruiwagens

In onze webwinkel verkopen wij kruiwagens van het topmerk Altrad Fort.
Met ruim dertig modellen biedt fabrikant Altrad Fort een breed assortiment aan, variërend van land- en tuinbouw tot huis en tuin kruiwagens. Altrad Fort staat bekend om haar goede en snelle service. De Fort kruiwagens zijn sterk en duurzaam vanwege de aandacht voor kwaliteit, ergonomie en veiligheid. Door de doordachte vormen en constructies zijn Fort kruiwagens verzekerd van een grote capaciteit en bieden ze maximale stabiliteit, ook bij een laag gewicht!

Bouwkruiwagen

Wij bieden speciale bouwkruiwagens van Altrad Fort aan in onze webshop. Deze kruiwagens zijn zeer solide en uitgebalanceerd en hebben een verfijnde afwerking. De afwerking bestaat uit een ronde- of ovalen buis, waarmee het sterke standaardframe uit één stuk wordt vervaardigd. Daarnaast hebben alle metalen bakken een gekraalde rand, wat ervoor zorgt dat de kruiwagen zijn sterkte behoudt.

Stalkruiwagens

In onze webwinkel hebben we verschillende soorten stalkruiwagens van Altrad Fort die geschikt zijn voor in de stallen en voor op de boerderij. We hebben diverse type stalkruiwagens in ons assortiment met veel inhoud waardoor ze geschikt zijn voor klusjes in de stal. Zoals het verplaatsen van mest, hooi , stro en diervoeders. Deze kruiwagens hebben een gelakt of vertint frame en de laadbak is van staal of kunststof materiaal.

Tuinkruiwagen

Naast de bouw- en stalkruiwagens met veel volume en inhoud vindt u in ons assortiment ook andere types. Deze hebben een inhoud van 80 tot 90 liter en zijn ideaal te gebruiken voor het vervoeren van bijvoorbeeld kunstmest, klinkers, aarde, stenen/tegels en zand of grind! Voor de Fort kruiwagen is dit allemaal geen enkel probleem.

Kruiwagen kopen? WitWay.nl!

Wanneer u op zoek bent naar een Fort kruiwagen van topkwaliteit met een lange levensduur, dan bent u bij WitWay aan het juiste adres! Voor elk doeleinde vindt u bij ons de juiste type kruiwagen met extra service. Onze producten worden namelijk gratis vanuit onze voorraad verstuurd! Wij streven ernaar om de producten binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis af te leveren. Ontdek het gemak van online stal- en tuinbenodigdheden winkelen in de webwinkel van WitWay.nl. Voor vragen en advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice! Zij staan u graag te woord.

Koop uw Fort kruiwagen snel, eenvoudig en voordelig in de webwinkel van WitWay.nl!