België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Overig

Goodnature rattenbestrijding

Heeft u overlast van ratten en/of muizen? Of wilt u juist voorkomen dat u overlast krijgt van deze knaagdieren? Leest u dan vooral deze blog!

 

 

Goodnature gebruiksvriendelijk

Goodnature staat bekend om haar gebruiksvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van ongedierte, zoals ratten en muizen, zonder de biodiversiteit te verstoren. Alle producten van Goodnature zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Bovendien zijn de producten zo ontworpen dat het vrijwel automatisch gaat. Zo heeft de Goodnature A24 rattenval een automatisch vangsysteem. Als de val "afgaat", zorgt de A24 rattenval zelf ervoor dat de rattenval weer op "scherp" komt te staan. Dit in tegenstelling tot reguliere rattenvallen, waarbij iedere keer een menselijke handeling nodig is om de val te spannen. Hierdoor is de Goodnature val onderhoudsvrij. 

Goodnature gifvrij 

Het meest voorkomende middel om ratten te bestrijden is met behulp van gif, al dan niet in combinatie met een rattenval. Het gebruik van gif bij ongediertebestrijding is niet alleen gevaarlijk voor de omgeving, maar wordt ook steeds meer gereduceerd door regels van de overheid.

Bovendien bestaat het risico dat de door gif verzwakte dieren worden gevangen en opgegeten door andere dieren, waaronder uw huisdier. 

Goodnature biedt daarentegen gifvrije oplossingen voor de bestrijding van ongedierte, zodat niet andere dieren vergiftigd kunnen worden. De lokstof die gebruikt wordt door Goodnature bevat geen gif en is zo uniek samengesteld, dat het andere diersoorten niet lokt of aantrekt.

Bovendien is de rattenval van Goodnature zo ontworpen dat ze geen risico vormen voor andere diersoorten of huisdieren. Andere dieren kunnen, door de vormgeving en de plaats waar de rattenval wordt bevestigd, eigenlijk niet in de val komen. 

Met het gebruik van Goodnature producten, kan op een veilige manier ongedierte bestreden worden en voldoet men automatisch aan de steeds strenger wordende regels. 

Goodnature kopen 

Natuurlijk kunt u uw producten van Goodnature eenvoudig en snel online kopen bij WitWay! Bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle service. 

WitWay: Voor degenen die het gaan maken!