België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Overig

Ondernemersprijs

Winnaar ondernemersprijs Smallingerland

Op 29 oktober 2018 was de verkiezingsavond voor de Ondernemersprijs Smallingerland. En we hebben gewonnen!

WitWay winnaar ondernemersprijs Smallingerland

Half juli 2018 zijn wij door de organisatie van de ondernemersprijs gebeld, dat wij door de selectie van de vakjury zijn gekomen. Hiermee hebben we een nominatie te pakken in de categorie MKB, Industrie & Dienstverlening. Hoe blij en trots kan je zijn!

Ondernemersprijs Smallingerland

De genomineerden voor de ondernemersprijs Smallingerland worden geselecteerd door de voordrachtcommisie. De voordrachtcommissie van de ondernemersprijs Smallingerland bestaat uit personen die vanuit hun functie in contact komen met een groot deel van het bedrijfsleven. Hierdoor kennen ze de bedrijven in de gemeente. Vanuit deze kennis dragen ze bedrijven die opvallen voor voor de ondernemersprijs. De manier van opvallen kan heel verschillend zijn, maar moet bovenal onderscheidend en authentiek zijn. 

Verkiezing ondernemersprijs

De verkiezing van de ondernemersprijs geeft WitWay letterlijk en figuurlijk een podium en zorgt ervoor dat we in de schijnwerpers komen te staan op een hele ontspannen en enthousiaste manier. Het geeft WitWay de mogelijkheid om te laten zien wie we zijn en waar we voor staan. 

Ondernemersprijs MKB, Industrie & Dienstverlening

WitWay is voor de ondernemersprijs genomineerd in de categorie MKB, Industrie & Dienstverlening. Naast WitWay zijn er twee andere bedrijven genomineerd. Alle drie de bedrijven zijn qua product en inhoud totaal verschillend, maar we kunnen veel van elkaar leren van hoe we onze bedrijven hebben opgebouwd, hoe we verder groeien en welke kansen we zien voor de toekomst. 

Naast het feit dat we samen in aanmerking komen voor de ondernemersprijs, kunnen we dus ons netwerk in de regio verder uitbreiden. 

Winnaar ondernemersprijs

Wie uiteindelijk de winnaar van de ondernemersprijs zal worden, bepaalt de vakjury. Om tot een volledig en onderbouwd oordeel te kunnen komen, zal de vakjury een bezoek brengen aan de genomineerde bedrijven, presenteren de bedrijven zich aan de vakjury en wordt er een bedrijfsfilm gemaakt over de bedrijven. 

Op 29 oktober 2018 zal de vakjury bekend maken op een feestelijke avond in Theater De Lawei in Drachten wie zich de winnaar van de ondermersprijs Smallingerland 2018 mag noemen!